نماینده ولی فقیه در استان مازندران

مدیران در گروه‌های جهادی فعالانه حاضر شوند

ساری - پیک شهر - نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه باید کاری کرد که مدیران دستگاه‌های اداری هم عضو گروه‌های جهادی باشند گفت: راهبرد گروه‌های جهادی باید مشخص و در راستای تحقق جهش تولید و مشارکت مردم باشد.

به گزارش پیک شهر، نماینده ولی فقیه در مازندران در اولین جلسه قرارگاه جهادی مردمی‌سازی با اشاره به وجود خلاها در خدمت‌رسانی، اظهار کرد: این خلاها آنجایی است که دستگاه‌های اجرایی وظیفه خودشان را که به‌خاطر عدم بودجه، بروکراسی‌‌های اداری و یا ناکارآمدی‌، به درستی انجام نمی‌دهند

محمدی لائینی تصریح کرد: زمانی که خلا اتفاق میافتد و خدمت روی زمین می‌ماند، گروه‌های جهادی فلسفه خود را نشان می‌دهند تا بتوانند این وظایف را انجام دهند، جوانان بی‌مزد و مواجب، عاشقانه و دلی، پرشور با دغدغه‌های خدمت‌رسانی با احساس درد از ناملایمات و کم و کاستی‌های موجود، با انگیزه‌های الهی و انسانی می‌‌آیند تا آستین را بالا زده و خدمات را انجام بدهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران بیان کرد: این گروه‌ها در دوران کرونایی و توزیع کمک‌ها، ضدعفونی کردن معابر و رسیدگی به بیماران کرونایی و امثال اینها دنیایی از عملکرد انسانی و اخلاقی داشتند و یک مجموعه طلایی هستند، منتها ممکن است چند اشکال داشته باشد و آن اینکه ممکن است دستگاه‌ها با ورودشان به تنبلی بیشتر دامن بزنند چرا که کارها طبق روال پیش می‌رود، در حالی که نباید قصور و تقصیرهای مسئولان مربوطه را تحت شعاع قرار بدهد و یقه‌گیری‌ها را معطل بگذارد.

این مسئول گفت: جهاد پس از بازخواست مسئول مربوطه وظیفه دوم گروه های جهادی است، مسئله دیگر این است که ای کاش که اینها اجازه دهند مشکل و کار دستگاه‌ها را برطرف کنید اما در همین بخش هم این گروه‌ها را در دردسر می‌اندازند و به‌خاطر حسادت‌ها و احساس خطرها و بازخواست شدن چوب لای چرخ می‌گذارند.

محمدی لائینی تصریح کرد: با توجه به همه مشکلات، در تمام دستگاه‌ها انسان‌های خوبی پیدا می‌شوند که می‌توان از ظرفیت آن‌ها بهره گرفت، باید کاری کرد که خود مدیران دستگاه‌های اداری هم عضو گروه‌های جهادی باشند، چرا باید گروه جهادی بیرون دستگاه‌ها باشند؟ خوب است که گروه جهادی درون دستگاهی در حوزه‌های مختلف داشته باشیم.

امام جمعه ساری تاکید کرد: باید حول محور شعار سال حرکت کنیم و سیاست‌های گروه جهادی هم مبهم و سردرگم نباشد، تمام امکانات و مقدورات باید بسیج شود، راهبرد گروه‌های جهادی هم باید مشخص و در راستای تحقق جهش تولید و مشارکت مردم باشد.

عضو خبرگان رهبری بیان کرد: مثلا اینکه صنایع خانگی بازار خرید و فروششان مشخص شود، بنگاه‌های کوچک زودبازده خانگی باید احیا و به بازار فروش وصل شود، بهترین نمونه‌اش صنایع دستی خانگی، تولیدات کارگاه‌های کوچک است، تعاونی‌هایی که اسم تعاونی دارند و سو‌ءاستفاده می‌کنند و تبدیل به معضل شدند باید اصلاح شده و تعاونی راستین شکل بگیرد.

وی در پایان تاکید کرد: گروه‌های جهادی باید رسانه داشته باشند و مطالبه‌گر باشند چون در عمق جامعه هستند و می‌توانند مطالبه داشته باشند و بگویند و این معضل با یک دستور و مصوبه حل می‌شود، گروه جهادی سازنده است.