تصمیمات ترافیکی در آستانه بازگشایی مراکز آموزشی | تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک
به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سید مجتبی شفیعی درباره ضرورت برگزاری این جلسه گفت: با توجه به شرایط خاصِ بازگشاییِ مراکز آموزشی اعم از دانشگاهها و مدارس، ما پیشبینی می کنیم که حجم تقاضای تردد در معابر و حجم مسافر در سامانههای مختلف حمل و نقلی، افزایش پیدا کند، لذا این جلسه امروز ساعت شش و نیم صبح در مرکز کنترل ترافیک شهرداری با حضور سردار حمیدی (رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ)، مدیران عامل شرکتها و سازمانهای حمل و نقل عمومی و مدیران مهندسی ترافیک و امور مناطق برگزار شد و هماهنگیهایی درخصوص آمادگی کامل برای خدماترسانی هرچه بهتر در روزهای بازگشایی مدارس صورت گرفت.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اظهار داشت: در این جلسه همه اجزای سامانه حمل و نقل عمومی تهران ازجمله مترو، اتوبوس و تاکسی گزارش عملکرد و برنامههای خود را برای آمادگی درباره بازگشایی مراکز آموزشی ارائه دادند.
وی افزود: شرکتها و سازمانهای حوزه حمل و نقل و ترافیک در ایام تعطیلات سعی کردند که حداکثر ظرفیت ناوگان و رانندگان خود را برای خدماترسانی حداکثری و کاهش سرفاصله اعزام ناوگان، آماده کنند که گزارش عملکرد خود را در این مورد ارائه دادند.
شفیعی درخصوص سرویس مدارس اظهار داشت: با توجه به این که معمولا برنامهریزی برای برقراری سرویس مدارس، زمانبر است با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش سعی کردیم که هماهنگی لازم را داشته باشیم اما در این حوزه با توجه به این که در سالهای گذشته توجه چندانی به ظرفیتسازی در ناوگان حمل و نقل عمومی صورت نگرفته است، عقبماندگیهایی داریم که در کوتاهمدت، قابل رفع نیست. در این خصوص با هماهنگی شهرداری تهران و دولت اقداماتی برنامه ریزی شده که در حال انجام است.
معاون شهردار تهران درخصوص تصمیمات و تدابیر اتخاذ شده در جلسه امروز گفت: یکی از تصمیمات، هماهنگی بهتر بین اجزای مختلف حمل و نقل عمومی برای افزایش ظرفیت ناوگان است. در بسیاری از جاها، جابهجایی اتوبوسها بین خطوط یا جابجایی تاکسیها و اتوبوسها بین خطوط یکدیگر میتواند به ما کمک کند تا هر جا که با تراکم تقاضا مواجه هستیم، نوع وسیله تغییر کند و خدماترسانی افزایش پیدا کند.
وی افزود: یکی دیگر از تصمیمات امروز، عبور دادنِ تاکسیهای ون ویژه از مسیر خط ویژه بود. تاکسیهای ون که دارای مسافر زیاد هستند و به صورت خطی سرویسدهی میکنند میتوانند از خطوط ویژه عبور کنند. قرار شد نمایندگان هر یک از سامانههای حمل و نقلی (اتوبوس، تاکسی و مترو) در مرکز کنترل ترافیک مستقر شده و وضعیت معابر را رصد کنند و درخصوص جابجایی اتوبوس و تاکسی از نقاطی که دارای مسافر کمتر هستند به نقاطِ دارای مسافرِ بیشتر باهم تعامل کنند.
شفیعی با اشاره به رایگان شدن همه خطوط مترو و اتوبوسِ بی آر تی تا ساعت ۹ صبح امروز گفت: یکی از تصمیماتی که جهت کنترل ترافیک اعلام کردیم این بود که خطوط مترو و اتوبوس بی آر تی تا ساعت ۹ صبح امروز (یکشنبه ۱۴ فروردین) به صورت رایگان است تا شهروندان از این وسایل بیشتر استفاده کنند.
سرپرست سازمان حمل و نقل و ترافیک درخصوص تغییر ساعت طرح ترافیک در سال جدید گفت: با توجه به تحلیلها و بحثهایی که شد از فردا (دوشنبه ۱۵ فروردین) ساعت طرح ترافیک از ساعت شش و نیم صبح اجرا میشود. یعنی ساعت آغاز طرح ترافیک از ساعت هفت و نیم به شش و نیم صبح منتقل میشود که معابر تا حدی خلوت شود تا وسایل حمل و نقل عمومی بتوانند راحتتر سرویسدهی داشته باشند. با توجه به مصوبه شورای حمل و نقل و ترافیک، ساعات پایانی طرح ترافیک در نیمه اول سال ساعت ۱۹ است اما در طول ماه مبارک رمضان، ساعت پایانی طرح ترافیک ساعت ۱۷ خواهد بود.
شفیعی در پایان درخصوص وضعیت ترافیک معابر در اولین روز بازگشایی مراکز آموزشی گفت: طبق گزارشی که از وضعیت ترافیک معابر در این جلسه ارائه شد، نسبت به روز مشابه سال گذشته ما حدود ۳۵ درصد افزایش ترافیک داریم.
وی افزود: مطالعات نشان میدهد که در ساعت اوج ترافیک صبحگاهی حدود ۳۰ تا ۳۵ درصدِ اهدافِ سفر، مراکز آموزشی است و بازگشایی مدارس و دانشگاهها و آموزشگاهها باعث شده که تقاضا برای تردد به این مراکز افزایش پیدا کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0