وزیر ورزش و امور جوانان بخواند
درخواست ورزشکاران روستای شومیای محمودآباد از وزیر ورزش
صدای شهر: ۴۳سال انتظار ورزشکاران روستای شومیای محمودآباد مازندران در حسرت یک نگاه حمایتی متولیان ورزش کشور و استان است.
روستای شومیا از توابع بخش مرکزی محمودآباد ویکی ازورزش خیزترین روستاهای محروم از حمایت متولیان ورزش کشور و استان درخطه شمال است که: “سهم بودجه ورزشی آن از سرجمع اعتبارات ورزشی کشور، (صفر) است.
مردم ورزش دوست و ورزشکاران شومیا می گویند چرا با توجه به موقعیت ممتاز جغرافیایی این روستا و قرار گرفتن آن در قلب ۱۶ آبادی و اختصاص زمینی به مساحت ۲هکتار از سوی اهالی به امر ورزش، مدیران ورزشی برای ساخت فضاهای ورزشی در این روستا آستین همت بالا نمی زنند؟!
ذوستای شومیا و ۱۶ روستای مجاور آن از جمله روستاهای پاک و مولد کشورهستند که پدیده نامیمون مهاجرت به شهر در بین مردم و جوانان پرتلاش آن مشاهده نمی شودو همین امر کافیست تا تلنگری باشد به مسوولین ورزش که نگاه ویژه ای به توسعه زیرساخت های ورزشی این روستاهاداشته باشند
مدیران ورزش به خواسته های ورزشکاران روستایی بیشتر توجه کنند
کوثر سالاربهرستاقی یکی از تکواندوکاران عنوان دار و دارنده دان ۳ (کمربندمشکی) به خبرنگار ما گفت:” به دلیل نبود امکانات مجبورم هفته ای سه روز در سرمای زمستان و گرمای طاقت فرسای تابستان مسیر۸۰ کیلومتری رفت و برگشت به باشگاه را طی کنم.
وی ادامه داد علاوه برمتحمل شدن هزینه های گزاف باید مخاطرات این مسیرپرترافیک و طولانی را نیزبه جان بخرم . این تکواندوکار نوجوان وخوش آتیه شومیایی از مسوولین ورزش خواست از نزدیک با ورزشکاران این روستا دیدار کنند و به خواسته های آنان جامه عمل بپوشند.
احداث سالن کشتی از نیازهای ضروری کشتی گیران روستایی
هادی باقرزاده عضو سابق تیم ملی نوجوانان و مربی کنونی کشتی نیز به خبرنگارما گفت با وجود استقبال فراوان و تقاضای بسیار چشمگیر خانواده ها برای حضور فرزندانشان در این رشته پرطرفدار، متاسفانه به دلیل نبود فضای مناسب، باشگاه روستا تعطیل شد ونونهالان و نوجوانان علاقه مند به رشته کشتی به رغم کمی سن یا ناچارند با متحمل شدن هزینه گزاف و به جان خریدن مخاطرات مسیر طولانی، به شهر سفر و یا ورزش را به طورکلی رها کنند
دارنده چندین نشان طلا و نقره و برنز کشور ادامه داد:”بنده به عنوان یک فعال فرهنگی-ورزشی مستقیما با مشکلات و معضلاتی که به شدت گریبانگیربچه ها شده و باعث نابودی نسل بعدی روستا می شود،آشنایی دارم و ازمسوولین امر عاجزانه خواهش می کنم تا به فکر این بچه های ورزشکار باشند و با احداث سالن،مشکلات
کشتی گیران با انگیزه وآینده دار روستایی
را برطرف کنند
روستای شومیا از امکانات ورزشی محروم است
سجاد فرجپور عضو تیم ملی کشتی و دارنده (۱۰) مدال طلا،نقره و برنز مسابقات استانی، کشوری و بین المللی هم به خبرنگار ما گفت: روستای شومیا به رغم داشتن ورزشکاران با استعداد و ظرفیت های بالای ورزشی،از سالن و امکانات ورزشی محروم است.
وی افزود به دلیل نداشتن سالن،بسیاری از ورزشکاران یا ورزش را ترک می کنند یا برای تمرینات ورزشی در رشته مورد علاقه شان ناگزیرند با مشکلات طاقت فرسا به باشگاه های شهری مراجعه و تمرینات خود را انجام دهند.
نفر اول رقابت های کشتی کشور ادامه داد: از متولیان ورزش می خواهم سالنی را در شومیا احداث کنند تا ورزشکاران بیشتری در عرصه ورزش داشته باشیم.
سالن کشتی نداشته باشیم ناچاریم با ورزش خدا حافظی کنیم
محمدجواد دماوندی یکی دیگر از کشتی گیران نوجوان و آینده دار شومیا گفت:از سن ۸سالگی وارد دنیای جذاب کشتی شدم وبا دیگرهم سن و سالانم تمرینات ورزشی را در فضایی نامناسب و با امکانات بسیار اندک زیر نظراستاد هادی باقرزاده آغاز کردیم.
وی ادامه داد: پس ازگذشت حدود دو سال به دلیل نبود امکانات و فضای نامناسب ،باشگاه روستا به حالت تعطیل در آمد و من و دوستانم مجبور شدیم به مدت سه سال کشتی را رهاکنیم.
وی اضافه کرد: من و تعدادی دیگر از دوستانم به خاطر علاقه شدید به کشتی بالاخره خانواده مان را متقاعدکردیم تا در یکی از باشگاه های خارج از روستا ثبت نام کنیم.
وی بیان داشت باتوجه به اینکه هفته ای ۵جلسه باید در تمرینات شرکت کنیم با موانع زیادی از جمله مسافت طولانی ،مشکلات رفت و آمد، نبود وسیله نقلیه و هزینه بالا برای شهریه و کرایه و از همه مهمتر بازگشت از باشگاه در شبهای زمستان و خطرات مسیر روبرو هستیم.
دارنده ۴نشان طلا و یک نشان نقره از تورنمنتها و مسابقات کشتی شهرستان و استان ادامه داد: اگرمسوولین برای ما کشتی گیران این روستا در اختصاص مکان مناسب فکری نکنند باز هم من ودیگر دوستان کشتی گیر ناچار به ترک باشگاه و خداحافظی با کشتی خواهیم شد.
ساخت سالن ورزشی بانوان در شومیا ضروری است
مبینا نصیری یکی دیگرازورزشکاران شومیایی و از قهرمانان کشوری در رشته تکواندو نیز در گفت و گو با خبرنگار ما از کمبود امکانات این رشته و نبود فضا برای تمرینات ورزشی بانوان روستایی خبر داد و از اعضای شورای اسلامی خواست موضوع ساخت سالن ورزشی بانوان را به طور جد پیگیری کنند تا بانوان ورزشکاربتوانند به فعالیت های ورزشی خود در داخل روستا ادامه دهند و ورزش را رها نکنند
حسین سالاربهرستاقی عضو سابق شورای اسلامی روستای شومیانیز با بیان اینکه روستای مولد و پاک در گرو داشتن جوانان و نوجوانان سالم،شاداب و ورزشکار است،تاکید کرد: مدیران و متولیان امر نباید با کم توجهی به ورزش روستایی ،این ظرفیت ها و فرصت های طلایی را به تهدید تبدیل و زمینه مهاجرت روستائیان را به شهر فراهم کنند.
وی با ابراز گلایه از متولیان ورزش اضافه کرد: به رغم ظرفیت های سرشار ورزشی و وجود بیش از ۱۵۰ورزشکار دختر و پسر در این روستا و تعداد کثیری ورزشکار در روستاهای مجاور و باعنایت به اهدای دوقطعه زمین با کاربری ورزشی به مساحت حدود ۲ هکتار از سوی اهالی ورزش دوست متاسفانه در طول سالهای گذشته وبه ویژه در ۴سال اخیر از ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ هیچگونه اعتبار ورزشی از سوی مسوولین ورزش در اختیار شورای اسلامی این روستا قرار نگرفت
عضو سابق شورای اسلامی شومیا خاطر نشان کرد: مردم ورزش دوست،فهیم و زمان شناس روستا با اهدای زمین ورزشی، رسالت خود را انجام دادند.
اکنون وقت آن رسیده تا مدیران ورزشی نیز بعداز گذشت ۴۳ سال، آستین همت بالا بزنند وبا ایجاد زیر ساخت ها و تامین امکانات و تجهیزات ورزشی در روستای ورزش خیز شومیا ضمن ایجاد رضایتمندی در مردم و جلوگیری از مهاجرت جوانان و خانواده ها به شهر، در تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب گام های جدی و اساسی بردارند.
توجه به ورزش روستایی باید در اولویت قرار گیرد
رئیس اداره ورزش وامور جوانان شهرستان محمودآباد نیز در گفت و گو باخبرنگارما با بیان اینکه بیشترین مدالهای جهانی و المپیک ازسوی ورزشکاران روستایی به دست آمده است بر لزوم توجه و حمایت جدی به ورزش روستایی تاکید کرد وافزود:”متاسفانه در طول سال های اخیر اعتباراتی به ورزش روستاهاتخصیص نیافت و بیشتر مساعدتها در قالب وسایل ورزشی و یا تجهیز چند خانه ورزشی روستایی بوده است.
مهدی شعبانپور احداث سالن ورزشی و فضاهای ورزشی روباز را از نیازهای ضروری روستاها بیان داشت و تحقق این امر مهم را در گرو تعامل چند سویه دهیاری، بخشداری ، نماینده مجلس با اداره ورزش و امور جوانان درجهت تشویق و جذب سرمایه گذار در این بخش دانست.
شعبانپور نداشتن منابع مالی دولتی از اعتبارات تملک دارایی را از مهمترین مشکلات اداره ورزش و جوانان در تقویت ورزش و حمایت از ورزشکاران روستایی بیان کرد وگفت: “شرمنده جوانان و نوجوانان ورزشکار روستاها هستیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان محمودآباد با اشاره به وجود استعدادهای ناب ورزشی در روستاها تاکید کرد:” با حمایت از ورزش روستایی،جایگاه ورزش کشور در سطوح جهانی و بین المللی ارتقای چشمگیری خواهد یافت.
روستای شومیا از توابع بخش مرکزی شهرستان محمودآباد در استان مازندران با جمعیت ثابت یک هزار و ۱۰۰ و جمعیت شناور دو هزارنفر و بادارا بودن حدود ۱۵۰ ورزشکار و تقدیم ۱۱شهید۴۰جانباز ،یک آزاده و ۴۸۰ نیروی بسیجی فعال و آماده و نیزبا مشارکت۸۰درصدی در انتخابات اخیر،از جمله روستاهای پیشتاز و بسیجی پرور در دفاع از آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی و درعین حال محروم از نگاه مهربانانه متولیان ورزش استان و کشور است.
این روستابه لحاظ موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مرکز ۱۶ روستا از توابع محمودآباد و آمل با جمعیتی بالغ بر(۲۰)هزار نفر از یک سو و دارا بودن دو قطعه زمین ورزشی اهدایی اهالی به مساحت حدود ۲ هکتار از سویی دیگر، می تواند با حمایت مسوولین در ساخت سالن و استخر شنا و سایر فضاهای ورزشی به عنوان یک الگوی مناسب ورزشی در سایر نقاط روستایی کشور باشد.
اهالی ورزش دوست و ورزشکاران روستای شومیا به ویژه بانوان ورزشکار’با اعلام مشارکت عمومی برای ساخت سالن ورزشی و استخر شنا، ازمسوولین و مدیران ورزش کشورخواستند تا در آمایش سرزمینی ورزش، احداث سالن چندمنظوره ورزشی و استخر شنا را دراین روستا با تخصیص اعتبارات دولتی و بهره گیری از کمک های خیرین ورزشی و اهالی مشارکت پذیر دردستور کار خود قرار دهند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0