آمادهباش مددسراهای سیار و خودروهای حامی شهر همزمان با برودت هوای پایتخت
به گزارش پیک شهر و به نقل از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، با توجه به این وضعیت، مددسراهای سیار فصلی در ۵ نقطه مهم تهران از جمله میدان آزادی، مرقد امام خمینی(ره)، میدان راه آهن، میدان شوش و میدان امام حسین(ع) مستقر خواهند شد تا سرپناهی موقت برای افراد بی خانمان، در راه مانده، کارگران فصلی و… باشند.
همچنین بیش از ۵۰ خودرو فوریت های خدمات اجتماعی حامی شهر به صورت سه شیفت در سطح شهر تهران در حال رصد و گشت زنی معابر و خیابان ها خواهند بود تا در صورت مشاهده افراد کارتن خواب و بی سرپناه نسبت به انتقال این عزیزان به مددسراهای مناطق ۲۲ گانه اقدام نمایند.
به گفته سید محمد نقیب مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی، شهروندان خوب تهرانی می توانند در صورت مشاهده افراد بی سرپناه و کارتن خواب این موضوع را به سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران و همچنین شماره تلفن های ۵۵۵۲۲۳۲۲ و ۵۵۰۱۲۳۴۶ سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران اطلاع دهند تا خودروهای حامی شهر بلافاصله به محل اعزام شده و اقدامات لازم برای ساماندهی این آسیب دیدگان اجتماعی را صورت دهند.
نقیب با اشاره به اینکه شهرداری تهران تمهیدات لازم را برای فصول سرما (پاییز و زمستان ۱۴۰۳) پیرامون ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تدارک دیده گفت: شهر لحظه به لحظه رصد می شود و با توجه به اینکه تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه تجهیز و توسعه پیدا کرده اند شرایط برای خدمات رسانی به شهروندان آسیب دیده مساعد خواهد بود.
وی افزود: در حال حاضر حدود ۲۲۰۰ ظرفیت برای ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در مددسراها وجود دارد که در شرایط اضطرار این رقم به ۲۵۰۰ تا ۲۷۰۰ نفر خواهد رسید.
نقیب در پایان گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی ظرفیت مددسراهای شهر تهران افزایش صد در صدی داشته است و در این مددسراها خدمات بهداشتی، درمانی، مددکاری، روانشناسی و مشاوره به مددجویان ارائه می شود. لباس مناسب همراه با غذای گرم و امکان استحمام مناسب نیز در مددسراها فراهم است.
اقدام به تملک ۲۸ زمین برای ساخت بوستانهای جدید در تهران
رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران از اقدام به احداث ۳۰ بوستان محلهای، منطقهای و فرامنطقهای در تهران خبر داد و گفت: تعداد ۲۸ زمین در دست تملک است و در حال حاضر مراحل حقوقی و خریداری آن طی میشود.
سوده نجفی در گفتوگو با خبرنگار شهر، با اعلام اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲ بیش از چهار هزار و ۷۵۰ هکتار جنگلکاری در قالب توسعه کمربند سبز تهران انجام شده است، اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۱۳۳ بوستان محلهای، منطقهای و فرامنطقهای در شهر تهران به بهرهبرداری رسیده و زمین ۱۵ بوستان نیز از محل وصول جرائم قطع اشجار به مبلغ ۱.۵ همت، در محلات کم برخوردار تملک و افتتاح شده است.
نجفی با بیان اینکه در سال جاری نیز سه هزار هکتار جنگلکاری در راستای توسعه کمربند سبز در دست اقدام است، تصریح کرد: با این حساب از سال ۱۴۰۰ تاکنون در حدود هفت هزار و ۷۵۰ هکتار فضای سبز توسط مدیریت شهری پایتخت اجرا شده و یا در حال اجراست.
وی از اقدام به احداث ۳۰ بوستان محلهای، منطقهای و فرامنطقهای در تهران خبر داد و افزود: تعداد ۲۸ زمین در دست تملک است و در حال حاضر مراحل حقوقی و خریداری آن طی میشود.
تبدیل روددره فرحزاد به تفرجگاه از بعد اجتماعی و زیستمحیطی بسیار ارزشمند است
مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تبدیل روددره فرحزاد به تفرجگاه اتفاق بسیار خوبی است که بهزودی شهروندان از آن بهرهمند میشوند.
مهدی خادم ثامنی، مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار شهر در رابطه با تبدیل روددره فرحزاد به تفرجگاه اظهارکرد: تبدیل روددره فرحزاد به تفرجگاه اتفاق بسیار خوبی است که بهزودی شهروندان از آن بهرهمند میشوند. حضور معتادین متجاهر در این روددره جدا از بعد اجتماعی که بسیار آسیبزا بود، باعث آلودگیهای زیست محیطی در این فضا هم شده بود. به طور مثال بعضا معتادان اقدام به آتش زدن فضای سبز در روددره فرحزاد می کردند یا کارتن خواب ها با انباشت زباله محیط را آلوده می ساختند.
وی افزود: جمعآوری معتادین متجاهر از این محدوده اتفاق بسیار حائز اهمیتی است که توسط شهرداری تهران انجام شد، البته باید شرایط آمادهسازی شود که معتادین متجاهر پس از جمعآوری مجدد به محیط بازنگردند که در این رابطه هم همه دست اندرکاران اقدامات لازم را انجام می دهند.
کل پروژه احیای روددره فرحزاد به مساحت ۱۵۷هکتار است که فاز اول این پروژه به مساحت ۵۴ هکتار بزودی افتتاح و در اختیارعموم شهروندان قرار خواهد گرفت. فاز دوم پروژه احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد نیز به مساحت ۱۰۳ هکتار پس از اتمام فاز اول آغاز خواهد شد.
بررسی ماهانه تمام علائم ترافیکی پایتخت
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: تقریبا هر یک ماه یک بار تمام علائم ترافیکی سطح شهر را چک میشوند.
پوریا علیمردانی، مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آخرین وضعیت نوسازی تابلوهای ترافیک سطح شهر گفت: در جهت نوسازی تابلوهای ترافیک اقدامات موثری انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تابلوی قدیمی در سطح شهر وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پدیده سرقت تابلوهای ترافیکی مواجه هستیم. حتی ممکن است گروههایی سازمان یافته به این اقدام دست بزنند. در این مواقع از نهادهای انتظامی کمک میگیریم و از طریق مناطق هم نظارت دقیق انجام می دهیم تا سارقان کمتر موفق شوند. بنابراین بجز نوسازی تابلوها باید به جبران این کمبود ناشی از دزدی هم بپردازیم.
علیمردانی تاکید کرد: اعتبارات و تجهیزات لازم را داریم و اجازه نمی دهیم خللی در این زمینه ایجاد شود.
مدیرعامل سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان گفت: تقریبا هر یک ماه یک بار تمام علائم ترافیکی سطح شهر را چک میکنیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0