استفاده از ظرفیت آب انبارهای موقوفه برای آبیاری فضای سبز شهری یزد
به گزارش پیک شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد، ابوالقاسم محی الدینی اظهار کرد: اولین نمونه از این اقدام، آب انبار جنب امامزاده سید نصرالله(ع) در بلوار مدرس است که به زودی برای آبیاری فضای سبز شهر یزد آبگیری و مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: در این جلسه همچنین درباره آزادسازی پلاک های موقوفه ای که در مسیر معابر شهری و پروژه های عمرانی قرار می گیرد و همچنین جایگزین هایی که باید در اختیار اوقاف قرار بگیرد، تصمیماتی گرفته شد.
شهردار یزد تصریح کرد: خوشبختانه در مورد برخی از پروژه های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان که نیاز به تصمیم گیری در مدیریت شهری بود، نیز تصمیم گیری و زمان اجرایی شدن این تصمیمات هم مشخص شد.
محی الدینی آزادسازی پلاک های موقوفه در مسیر معبر ۱۸ متری کوچه بیوک و پروژه پیامبر اعظم(ص) را از محورهای این نشست عنوان کرد و گفت: تعدادی پلاک موقوفه در مسیر معبر ۱۸ متری کوچه بیوک وجود دارد که خوشبختانه توافق نهایی صورت گرفت و انشاالله در روزهای آینده کار اجرایی آزادسازی آن ها شروع می شود. در خصوص پروژه پیامبر اعظم(ص) نیز تعدادی از پلاک های موقوفه در مسیر هستند که نقشه های مربوطه تهیه شده و در حال قیمت گذاری است تا بتوانیم آن پلاک ها را از اوقاف خریداری و آزادسازی کنیم و یا این که در قبال آن به اوقاف معوض بدهیم.
وی در پایان در خصوص زمین ۸۰ هکتاری در حریم شهر بعد از دروازه قرآن که در اختیار اداره کل اوقاف و امور خیریه استان است، گفت: در این خصوص مقرر شد طرح احداث کارگاه های مشاغل مزاحم شهری توسط اداره اوقاف برای این زمین ها تهیه شود و اوقاف به عنوان متولی و سرمایه گذار وارد شود و شهرداری هم اقداماتی که در خصوص تغییرکاربری در کمیسیون ماده ۵ باید انجام شود را دنبال کند تا انشاالله این زمین ها مورد بهره برداری قرار گیرد و نیّت موقوفاتی که بوده اجرا شود.
کافه و رستوران هایی که سد معبر کنند اعمال قانون می شوند
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری یزد با اشاره به ساماندهی معابر عمومی، گفت: بر اساس تبصره یک بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداریها، هرگونه سد معبر خلاف مقررات بوده و عاملان آن اعمال قانون میشوند.
ابوالقاسم ابوالحسنی اظهار کرد: استفاده همگانی از معابر یکی از مصداقهای بارز حقوق شهروندی و حق الناس است که تمامی شهروندان و به ویژه صاحبان مشاغل ملزم به رعایت آن هستند.
وی گفت: در همین راستا، با توجه به دستور مقام قضایی در موضوع رفع سد معبر، از صاحبان رستوران ها و کافه ها انتظار داریم قبل از اعمال قانون از سوی شهرداری، نسبت به جمعآوری وسایلِ(میز، صندلی، منقل و …) منجر به سد معبر خود اقدام کنند.
مدیر پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری یزد ادامه داد: پیشاپیش از همکاری و همراهی فعالان صنفی برای اجرای طرح ساماندهی معابر و جلوگیری از ایجاد سد معبر کمال قدردانی و امتنان را داریم.
حجم بالای تابلوهای مزاحم در سطح شهر یزد
معاون سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد از حجم بالای تابلوهای مزاحم و تخلفات در سطح شهر یزد خبر داد.
روحالله محیالدینی در رابطه با معضل تابلوهای غیرمجاز و مزاحم شهری و عدم رعایت قانون توسط اصناف اظهار کرد: حجم تابلوهای مزاحم و تخلفات در سطح شهر یزد بسیار بالاست و ما شاهد عدم رعایت قانون توسط صنوف مختلف هستیم.
وی تصریح کرد: جمعآوری این تابلوها به صورت مقطعی در دورههای قبل صورت گرفته اما به دلیل عدم وجود قانون مدون و برخی ابهامات حقوقی در مفاد آئیننامه فعلی، سازماندهی تابلوها استمرار پیدا نکرده است و در حال حاضر اطلاعات دقیقی از میزان برخورد با تخلفات و حجم جمعآوری تابلوهای غیرمجاز در دسترس نیست.
معاون سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد افزود: این سازمان در ابتدای سال ۱۴۰۳ اقدام به بازنگری و اصلاح آئیننامه موجود کرده است و منتظر تصویب لایحه در شورای اسلامی شهر است تا بتواند سازماندهی اصلاحی و دقیق تابلوها را بر اساس آئیننامه جدید انجام دهد.
وی اضافه کرد: از محاسن اصلاحیه این آئیننامه، توجه دقیق به تخلفات، راهكارهای حقوقی دقیق برای پیشگیری و كاهش حجم تخلفات شهری در حوزه تابلوهای مزاحم است.
محیالدینی ادامه داد: تخلفات هر صنف به میزان پراکندگی آنها در معابر بستگی دارد به گونهای که در برخی معابر با تجمع مطبها، مراکز یا دفاتر پزشکی شاهد تخلفات بیشتری از سوی این اصناف هستیم و نمیتوان حجم تخلفات را به کل شهر یزد تعمیم داد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0