استقبال شهردار ساری از رئیس موسسه فرهنگی اکو

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری، سرور بختی رئیس تاجیکی موسسه فرهنگی اکو که برای جلسه هم‌اندیشی و گفتمان رویداد ۲۰۲۲ وارد شهر ساری شد، مورد استقبال جواد طالبی شهردار ساری قرار گرفت. رئیس موسسه فرهنگی اکو در سفر ۲ روزه اش به مازندران در جلسه هم‌اندیشی و گفتمان رویداد گردشگری ۲۰۲۲ […]

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ساری، سرور بختی رئیس تاجیکی موسسه فرهنگی اکو که برای جلسه هم‌اندیشی و گفتمان رویداد ۲۰۲۲ وارد شهر ساری شد، مورد استقبال جواد طالبی شهردار ساری قرار گرفت.

رئیس موسسه فرهنگی اکو در سفر ۲ روزه اش به مازندران در جلسه هم‌اندیشی و گفتمان رویداد گردشگری ۲۰۲۲ شرکت کرد و در این سفر ،آخرین وضعیت میزبانی مازندران از پایتختی اکو در سال ۲۰۲۲ با عنوان رویداد بین المللی ساری ۲۰۲۲ را بررسی خواهد کرد.

بازدید از بافت کهن محور تاریخی آب‌انبار نو و معرفی بناها، بازدید از غرفه‌های صنایع‌دستی، بازدید از پژوهشکده ساری شناسی از برنامه دوروزه رئیس موسسه فرهنگی اکو در مرکز مازندران است.

مهر ۱۳۹۸ وزیران گردشگری کشورهای عضو اتحادیه‌ اقتصادی اکو در سومین نشست خود به پیشنهاد مطرح‌شده از سوی ایران برای انتخاب سالانه پایتخت گردشگری این کشورها رأی مثبت دادند و در نخستین گام نیز بنا بر آن شد که ساری به‌عنوان نخستین پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو میزبان این رویداد بین‌المللی شود.

پرفسور سرور بختی رییس موسسه فرهنگی سازمان اکو به همراه اعضای شورای اسلامی شهر ساری از بافت تاریخی و کهن شهر ساری بازدید کردند
بازدید رییس موسسه فرهنگی سازمان اکو از بافت تاریخی و کهن شهر ساری

پروفسور سرور بختی تاجیکی ، رییس موسسه فرهنگی سازمان اکو، پس از نشست با جواد طالبی شهردار مرکز استان در محل عمارت شهرداری که با موضوع رویداد ۲۰۲۲ و محوریت پایتخت گردشگری بودن شهر ساری برای این رویداد ،برگزار شد، به همراه اعضای شورای اسلامی شهر و حمیدی معاون خدمات شهری شهرداری مرکز استان از بافت کهن و تاریخی شهر ساری بازدید کرد.

وی از خانه فاضلی و خانه کلبادی که از ظرفیت های گردشگری شهر ساری است ، بازدید نمود.

سرور بختی تاجیکی رییس موسسه فرهنگی سازمان اکو همچنین در دیدار مشترک با حسین زادگان استاندار مازندران و طالبی شهردار ساری گفت:گردشگری اکو باید به عنوان نماد گردشگری منطقه  مورد توجه قرار گرفته و محقق شود.

وی رویداد ۲۰۲۲ را بهترین فرصت برای همکاری های مشترک بین ایران و کشورهای اکو دانست و افزود: می توان با بهره گیری از این فرصت،ظرفیت های این استان بویژه ساری را به کشورهای اکو و دیگر کشورهای جهان معرفی کرد.

رئیس موسسه فرهنگی اکو با بیان اینکه ویژگی های مازندران در اشعار و قصه های شاهنامه به خوبی بیان شده و سرفصل آشنایی ما با استان سرسبز مازندران بوده است، گفت: با همکاری های موثر میتوان گام های برای معرفی ظرفیت های گردشگری و تاریخی این استان برداشت.

استاندار در این نشست  با بیان اینکه مرکز مازندران با توجه به جذابیت های منحصر به فردش، اما از سال های دور مورد بی توجهی قرار گرفته است،گفت: این در حالیست که شهر ساری قدمت دیرینه فرهنگی و تاریخی با بیش از سه هزار سال دارد.

حسین زادگان تاکید کرد که مازندران را باید با دید وسیع تر دید و تنها به برنامه های نمادین بسنده نکرد که اگر اینطور باشد به سرنوشت رویدادهای دیگر دچار خواهد شد.

استاندار مازندران با بیان اینکه تمامی شهرهای مازندران دارای ویژگی های منحصر به فرد در حوزه های مختلف از جمله مواهب طبیعی است که آن را در میان دیگر استان متمایز کرده است،گفت: مازندران را باید کلانشهر و شهر بزرگ و بهم پیوسته دید چرا که از مراودات اجتماعی. فرهنگی و اقتصادی زیادی برخوردار است.

وی در ادامه خواستار ویژه دیده شدن استان مازندران در حوزه های مختلف شد و رویداد ۲۰۲۲ را بهترین فرصت برای معرفی ظرفیت های استان به کشورهای اکو و حتی فراتر از آن شد.

حسین زادگان، دانشگاه مازندران، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، شرکت صنایع چوب، گردشگری دریایی، گردشگری کشاورزی و گردشگری مذهبی را از ظرفیت های مهم دانست که می تواند فصل مشترک مازندران و کشور تاجیکستان باشد.