در گفت و گوی دکتر مرادی با مدیر مسئول پیک شهر عنوان شد؛

برنامه تحول و توسعه شهرداری های مازندران تدوین می شود

پیک شهر: سرپرست اداره کل شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه مازندران یک کلان شهر با شاخص های متعدد توسعه ای است، گفت: بر نامه تحول و توسعه شهرداری های مازندران تدوین می شود.

به گزارش پیک شهر، حسین قربانی مدیر مسئول خبرگزاری تخصصی مدیریت شهری و شوراها ” پیک شهر” با دکتر مرادی سرپرست اداره کل شهری و شوراهای استانداری مازندران، نشست صمیمی و گفت وگوی کاری برگزار کردند.

دکتر مرادی در این دیدار با ابراز خرسندی از فعالیت رسانه تخصصی در حوزه شهری و شورایی، اظهار داشت: کارهای بسیاری از سوی شوراها و شهرداری ها در استان و کشور در حال اجرایی شدن بوده که از دید مردم و مسئولان مغفول مانده است.

وی افزود: باید از ظرفیت رسانه های تخصصی حوزه شهری و شوراها بهره مند شد و از این فاکتور برای برنامه ریزی در جهت توسعه پیوست فرهنگی رسانه ای در شهرهای استان بهره گیری کرد.

سرپرست اداره کل شهری و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به رویکرد جدید این اداره کل برای پویاسازی فعالیت شوراها در شهرهای استان، تصریح کرد: در این راستا برنامه تحولی در شهرداری های استان را از طریق شاخص های کیفی و اثرگذار ارزیابی و در دست تدوین داریم.

مرادی با بیان اینکه ارتقا سطح فعالیت مدیریت شهرهای استان از طریق برنامه محوری در شوراها تقویت خواهد شد، افزود: چشم انداز جامع کوتاه و بلندمدت باید برای هر شهر استان مازندران تدوین شود و در این جهت از ظرفیت شوراهای شهر استفاده بهینه و اثرگذار خواهد شد. در این راستا با ایجاد نشست های منطقه ای در شرق، غرب و مرکز استان بین شوراهای شهرها و شهرداران و مدیران شهری استان قصد داریم نقشه جامع توسعه شهرهای مازندران را به شایستگی تدوین و برای اجرایی شدن به محضر استاندار مازندران تقدیم کنیم.

وی از اقدام خوب و ورود جدی شهرداری ها و شوراهای استان در قالب اجلاسیه گردشگری ساری ۲۰۲۲ خبر داد و گفت: همه شهرهای استان از این ظرفیت به عنوان مازندران ۲۰۲۲ استفاده و ظرفیت های خود را در قالب های فرهنگی، عمرانی و سرمایه گذاری در قالب برپایی نمایشگاه های متعدد و حضور در همایش های مرتبط اعلام داشتند.

مرادی با اشاره به اینکه موضوع پسماند همچنان مشکل لاینحل مدیریت شهرهای مازندران بوده که تقریبا در برخی شهرهای استان رفع شده است، تصریح کرد: اقلیم مازندران در برخی نقاط استان به گونه ای است که احداث کارخانجات کمپوست در این مناطق گره ای از مشکلات حوزه پسماند را رفع و در دیگر شهرهای استان نیز موضوع احداث کارخانجات زباله سوز نیز اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه با ایجاد کارخانجات کمپوست در برخی شهرها، زباله شهرهای اطراف در آن فضاها بازچرخانی می شود، افزود: چشم انداز مدیریت شهری استان در حوزه پسماند در افق ۱۴۰۴ را تدوین و عملیاتی کردیم.

سرپرست اداره کل شهری و شوراهای استانداری مازندران با بیان اینکه زیباسازی و مبلمان سازی ورودی شهرهای استان بر اساس زیست بوم مناطق را از برنامه های محوری و جدی شهرداری ها قلمداد کردیم، تصریح کرد: مدیریت حمل و نقل و ترافیک، ایجاد سازمان های سرمایه گذاری در حوزه داخلی و خارجی در بسیاری از شهرداری های استان در حال ایجاد و اجرایی شدن است.

وی از ایجاد دفاتر سرمایه گذاری در تعدادی از شهرداری های استان خبر داد و گفت: برنامه راهبردی و عملیاتی برای شناسایی و معرفی ظرفیت های سرمایه گذاری شهرها را در جهت توسعه و درآمد پایدار در شهرها را تدوین کردیم.

مازندران دارای ۶۳ شهر و بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.