برگزاری بیست و یکمین همایش سراسری بازرسان بانک ملي ایران

پیک شهر: بیست و یکمین همایش و کارگاه آموزشی سراسری بازرسان بانک ملی ایران که با حضور قائم مقام، اعضای هیات مدیره، هیات عامل، معاونان و جمعی دیگر از مدیران ارشد بانک برگزار شد، بیش از چهارصد نفر از بازرسان بانک از سراسر کشور در مرکز رفاهی و آموزشی بابلسر گردهم آمده اند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، در این همایش ضمن تشریح نقش موثر بازرسان در توسعه بانک، نسبت به اهمیت نظارت سیستماتیک و بازنگری در رویه ها و فرایندهای بازرسی تاکید شد.


ابوالفضل نجارزاده قائم مقام بانک ملی ایران در این همایش ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات بازرسان در کل کشور با بیان این که عملکرد و فعالیت های بازرسان اثرگذاری بالایی در بانک دارد، اظهارداشت: با توجه به اهمیت ارائه خدمات بهینه به مشتریان در بانک ضرورت دارد بازرسان با راهنمایی همکاران و واحدها، حساسیت لازم را در همکاران ایجاد کنند.

وی با اشاره به این که صیانت از ارزش ها رکن اساسی هر سازمانی است، گفت: بازرسی در بانک ملی ایران نقش و جایگاه ویژه ای دارد و همواره بازرسان باید به مسایل با رویکرد پیشگیرانه بنگرند و بر حفظ و صیانت از ارزش ها متمرکز باشند.

نجارزاده در ادامه با بیان این که مهم‌ترین اهداف در نظارت بر واحد های بانک‌، تحقق ارائه بهترین خدمات به مشتریان است، گفت: با اصلاح و بازنگری بر امور رویه های بازرسان شاهد ارتقاي سطح کمی و کیفی آن ها خواهیم بود.

وی در ادامه خواستار ورود نظارت و کنترل بازرسان به تمامی واحد ها و شرکت های تابعه بانک شد و گفت: شفاف سازی در تمامی امور موثر است که منجر به حفظ و سلامت اداری، جلوگیری از جرایم و انحرافات سازمانی و کاهش هزینه‌ها می‌ شود.

وی بازرسان را چشم بینای سازمان و مدیران ارشد بانک دانست و تصریح کرد: بازرسان نقش بارزی در حفظ و توسعه بانک دارند و با عملکرد درست و به جای خود زمینه صیانت از ارزش های بانک را فراهم خواهند کرد.ن

جارزاده شایسته سالاری و جانشین پروری را در بانک لازم و ضروری دانست و گفت: یکی از اقدامات مهم بانک در توسعه منابع انسانی موضوع جانشین پروری است که از اولویت های بانک محسوب می شود.

حسن مونسان عضو هیات مدیره بانک ملی ایران در این همایش با بیان این که بازرسان نقش اساسی در اصلاح ترازنامه بانک دارند، گفت: بازرسان با آموزش صحیح در اجرای سیاست های راهبردی بانک موثر خواهند بود.