خودکفایی در تولید کاغذ کتب درسی کلید خورد

ساری - جشن خودکفایی کاغذ در چوب و کاغذ مازندران برپا شد و بعد از ۲ سال نسخه کاغذی ای که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیچید نتیجه داد، اتفاق مبارکی که نوید روزهای خوب را می‌دهد، دیگر امید یک کشور به کاغذ مازندران است

به گزارش پیک شهر به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، آیین خودکفایی در تولید کاغذ با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسؤولان استان در کارخانه چوب و کاغذ مازندران برگزار شد.

*ارتقای تولید کاغذ با کیفیت، پلی به سوی جهانی شدن

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به عنوان پیگیر اصلی خودکفایی کاغذ همواره تاکید بر این داشته در این زمینه گفته بود؛ «در خودکفایی کاغذ به مرحله‌ای خواهیم رسید که علاوه بر عدم نیاز به وارادات این کالا که این روزها زیاد درباره آن سخن می‌ رود، به مرحله صادرات هم خواهیم رسید.».

*تحقق گام نخست خودکفایی کاغذ با اضافه تولید ۵۰ هزارتنی

بعد از دو سال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درست در جایی که وعده بود حضور یافت و اعلام کرد که گام نخست خودکفایی کاغذ این است که تا پایان سال ۱۴۰۲ ظرفیت تولید ما به حدود ۱۳۰ هزارتن خواهد رسید، این در حالیست که نیاز اصلی و اولیه حدود ۸۰ هزار تن است.

محمدمهدی اسلامی همچنین گفت که چرخه مدیریت در اقتصاد کتاب و فرهنگ را تغییر می‌دهیم، در برنامه کاری خود عنوان ملی شدن صنعت نشر را قرار داده بودیم.

* بازگشت مجموعه چوب و کاغذ مازندران به دوره حیات طلایی

استاندار مازندران هم با اشاره به تاکیدات رئیس جمهور در خصوص حل مسائل تولید در استان‌ها تاکید کرد که در این زمینه مجموعه صنایع چوب و کاغذ مازندران پس از دو سال که در آستانه ورشکستگی بود، به دوره حیات طلایی خود بازگشت.

*عرضه اولیه بخشی از سهام شرکت چوب و کاغذ مازندران در بورس

همچنین به اعلام مدیرعامل بانک ملی ایران، عرضه اولیه بخشی از سهام شرکت چوب و کاغذ مازندران در بورس انجام می‌شود.

نجارزاده تصریح کرد که از سال گذشته فرآیند واگذاری از اولیه شرکت چوب و کاغذ مازندران آغاز شد تا هم مردم استان و هم همکاران در چوب و کاغذ و سایر سهام‌دارانی که وارد می‌شوند شریک این شرکت شوند.

*رنج دو ساله به بار نشست

و اما مدیرعامل شرکت چوب و کاغذ مازندران با افتخار بیان کرد که طبیعتا با نگاه بنگاه‌داری صرف و سودآوری روی خط یک باید کالای دیگری می‌بود؛بنابراین سختی را با همت همکاران به جان خریدیم ولی این اعتقاد و اراده را داشتیم که می‌توانیم باری از کشور برداریم.

به تاکید امید نیک نژاد از تولید ۴ هزار و ۵۰۰ تنی در سال ۹۹ به ۴۵هزار تن در سال ۱۴۰۱ رسیدیم که انشالله در سال ۱۴۰۲، به عدد ۵۵هزار تن تولید کاغذ چاپ و تحریر خواهیم رسید.

به گفته وی کاغذ چاپ و تحریر شاید کالای سوددهی در مقایسه تولیداتی که می‌توان در این واحد صنعتی تولید کرد باشد، اما ۶۰۰ میلیون دلار تجهیزات و ماشین‌آلات در اینجا مستقر شد که از آن کالایی تولید کنیم که مورد نیاز کشور است.