دهمین اجلاس «یک کمربند، یک جاده» افتتاح شد
به گزارش پیک شهر، آیین افتتاحیه دهمین دوره اجلاس «یک کمربند، یک جاده» با حضور نمایندگان و مسؤلان بیش از ۱۳۰ کشور و ۳۰ سازمان بینالمللی در پکن برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه شی جین پینگ رئیسجمهور چین، ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه، رئیسجمهور آرژانتین، رئیسجمهور اندونزی، رئیسجمهور قزاقستان، رئیسجمهور شیلی، رئیسجمهور کنیا، رئیس جمهور ازبکستان، رئیسجمهور ویتنام، رئیسجمهور لهستان، سران کشورهای آفریقایی، و هیأتهای عالیرتبه دیگری از کشورهای دیگر حضور داشتند.
گفتنی است در این مراسم یک نفر به نمایندگی از هر قاره سخنرانی کرد و از جمهوری اسلامی ایران نیز علیرضا زاکانی شهردار تهران و محسن بختیار سفیر ایران در چین حضور داشتند.
شهروندان از طریق تلفن همراه درخواست مدیریت پسماند را ثبت می کنند
شهردار تهران از بهرهبرداری از طرح «نوماند» و تکمیل طرح تفکیک پسماند از مبدأ در پایتخت تا چند ماه آینده خبر داد. علیرضا زاکانی در خصوص برنامه شهرداری تهران برای تفکیک پسماند از مبدأ، اظهار کرد: شهرداری از یک سال و نیم گذشته کار خود را در راستای تفکیک پسماند از مبدأ آغاز کرده است.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: در همین راستا طرح «نوماند» پیشبینی شده که در ماههای آینده رسماً به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه ما اساساً تفکیک پسماند از درب منزل را آغاز کرده بودیم اما طرح به تدریج تکمیل خواهد شد، تصریح کرد: در طرح «نوماند» که در دست برنامهریزی و اجرا داریم، شهروندان از طریق اپلیکیشن در تلفنهای همراه خود درخواست مدیریت پسماند توسط شهرداری را مطرح خواهند کرد.
گفتنی است وزیر کشور چندی پیش نکاتی را در خصوص اجرای طرح تفکیک پسماند از مبدأ، عنوان کرده بود
سازمان تاکسیرانی ملزم به تامین سرویس دانش آموزان استثنایی
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران تنها وظیفه تأمین سرویس مدارس دانشآموزان استثنایی را بر عهده دارد و تأمین سرویس مدارس عادی بر عهده این سازمان نیست.
سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار شهر، در خصوص وضعیت سرویس مدارس در تهران اظهار کرد: امسال اختلالی در سرویس مدارس ایجاد شد؛ چراکه هر سال بر اساس آییننامه اجرایی که در سال ۱۳۸۷ در هیئت دولت تصویب شده بود، عمل میشد که سال ۹۷ نیز بر همین اساس دستورالعملی توسط وزارت کشور ابلاغ و بر همان محور عمل شد.
وی با بیان اینکه امسال پس از اینکه مدارس ثبتنام کردند و شورای شهر تهران نیز نرخ جدید را به تصویب رساند، در ۱۴ شهریورماه هیئت دولت آییننامه اجرایی جدید را مصوب کرد، یادآور شد: هیئت دولت در تبصره ماده ۳۸ اعلام کرده که در صورت عملی نبودن، آییننامه جدید اجرایی نشود و همین باعث اختلاف نظر شد و برخی اعتقاد داشتند که دستورالعمل جدید قابل اجراست و برخی دیگر آن را قابل اجرا نمیدانستند که همین موضوع، آشفتگیهایی را به دنبال داشت.
تشکری هاشمی همچنین تصریح کرد: در نهایت مقرر شد که به ناچار بر اساس دستور العمل سابق عمل شود؛ چراکه مدارس قراردادها را منعقد کردهاند درحالیکه دستور العمل جدید تأکید دارد که خانوادهها باید با شرکت ها قرارداد منعقد کنند، لذا بر اساس دستورالعمل سابق عمل میشود.
وی با تأکید بر اینکه موضوع کمبود سرویس مطرح نیست، خاطرنشان کرد: با توجه به تورم بالا، تغییرات قیمت به اندازهای زیاد بود که رانندگان اعلام کردند برای آنها به صرفه نیست که با این نرخ فعالیت کنند و حاضر نشدند که قرارداد امضا کنند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با بیان اینکه نرخ مصوب شورا برای رانندگان قابل پذیرش نبود اما این موضوع را به صورت رسمی اعلام نکردند، یادآور شد: البته موضوع به این اندازه که مطرح میشود جدی نیست و مدارس به شیوههای دیگری مشکل را رفع کردند و قیمت را اندکی نسبت به نرخ مصوب افزایش دادند تا برای رانندگان نیز به صرفه باشد و سرویس تأمین شود؛ تنها سه تا چهار مدرسه باقی مانده که ظرف یک یا دو هفته آینده مشکل سرویس این مدارس نیز رفع میشود.
وی با اعلام اینکه در جلساتی که برگزار شد، مقرر شده که سازمان تعزیرات حکومتی بر نظارت به شهریه و همچنین نرخ سرویس مدارس ورود و با تخلفات برخورد قانونی کند، گفت: بر اساس آییننامه جدید، شهرداری و مجموعه تحت نظر آن یعنی سازمان تاکسیرانی این مسئولیت را دارد که به گزارشات واصله رسیدگی کند؛ امسال شاهد این هستیم که به شدت گزارشات واصله به شورا کاهش یافته و دلیل این بود که رشد قیمت در شورا در سال جاری ۴۵ درصد و معقولتر از سال گذشته بود که تکلیف را به نوعی مشخص کرد و مردم و عمده رانندگان نرخ را پذیرفتند و همین روند، شکایات را به شدت کاهش داد.
تشکری هاشمی با بیان اینکه اگر گزارشات ارسال شود رسیدگی خواهد شد، گفت: سازمان تعزیرات حکومتی نیز گزارشات واصله خود را به سازمان تاکسیرانی ارجاع خواهد داد تا در هیئت تخلفات رسیدگی شود؛ اگر ضرورت پیدا کرد سازمان تعزیرات نیز وارد عمل خواهد شد.
وی با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی در آییننامه قدیم و جدید به هیچ عنوان ملزم به تأمین سرویس مدارس نیست، یادآور شد: صدور گواهینامه وظیفه تاکسیرانی است؛ به طوریکه شرکتها رانندگان را معرفی میکنند و سازمان تاکسیرانی برای شرکت و رانندگان گواهی صلاحیت و همچنین نرخنامه مصوب شورا را صادر میکند. اگر شرکتها وارد عمل نشدند، وظیفه سازمان تاکسیرانی نیست که ناوگان را تأمین کند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه بر اساس مصوبات تنها تأمین سرویس دانشآموزان استثنایی با سازمان تاکسیرانی است، خاطرنشان کرد: شهرداری از ظرفیت شرکت خودرو سرویس شهر به صورت رایگان به دانشآموزان استثنایی خدمت ارائه میدهد اما وظیفه ای برای سرویس مدارس عادی ندارد.
وی در پایان یاد آور شد: در آییننامه جدید تعیین تکلیف برای تأمین ناوگان بر عهده شورای عالی ترافیک استان گذاشته شده و شهردار و رئیس شورای شهر نیز در این شورا میتوانند برای آن تصمیم بگیرند که قطعاً تصمیمگیری در این خصوص به سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ نمیرسد؛ البته برای سال تحصیلی آینده میتوان از امروز فکر کرد که اقدامات آن آغاز شده و مکاتبات در حال انجام است تا در دستور کار قرار بگیرد و شهرداری بتواند ناوگان تاکسیرانی و شرکت خودرو سرویس شهر را با نرخ مصوب برای سرویس مدارس پیشبینی کند تا شاهد کمبود سرویس در سالهای آینده نباشیم.
بازپسگیری ملک ۵.۲ هکتاری به نفع شهرداری
شهردار منطقه ۱۹ درخصوص موضوعات مختلف این منطقه به خبرنگاران توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرنگار شهر، تورج فرهادی شهردار منطقه ۱۹ در حاشیه یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کوره ای معروف به کوره «نیا» در ضلع جنوب بلوار شقایق و ضلع غربی ورزشگاه شهید کاظمی به وسعت حدود ۵.۲ هکتار وجود داشت که در در دو دهه گذشته شهرداری مبادرت به خرید این ملک کرده بود و حتی بخشی از ثمن معامله را نیز پرداخت کرده بود. اما متاسفانه وکیل این خانواده به کوره را به یک مجموعه دیگر واگذار کرده بود که با پیگیری های حقوقی منطقه ۱۹ و با کمک مرکز حقوقی شهرداری تهران نتیجه این پرونده به نفع شهرداری رقم خورد و این ملک به شهرداری تهران برگردانده شد.
وی در خصوص آخرین وضعیت ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه ۱۹ توضیح داد: به طور قطع و یقین، ساخت و سازهای غیر مجاز در منطقه ۱۹ کاملا متوقف شده است و ساخت و ساز غیرمجاز جدیدی اتفاق نیفتاده است. ضمن اینکه ساخت و سازهای غیرمجاز گذشته نیز در حال مدیریت است و املاک کسانی که مخالفت و مقاومت می کنند نیز با حکم قانون تخریب می شوند ولی بیشتر املاکی که در حال حاضر تخلف کرده بودند خودشان به صورت داوطلبانه اقدام به تخریب کردند.
فرهادی در پایان درپاسخ به این سوال که آیا صالح آباد از حریم منطقه ۱۹ منفک شده است، گفت: روستای صالح آباد همچنان دهیاری خودش را دارد و جزو حریم منطقه ۱۹ است و صرفا بخش «خدمات شهری» روستاهایی که در حریم منطقه ۱۹ یا حریم سایر مناطق هستند، منفک شدهاند.
اجرای ویژه برنامه های هفته سلامت روان در منطقه۱۳
همزمان با هفته سلامت روان، همایش آموزشی و ویژه برنامه های ارتقای سلامت روان با هدف افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به این موضوع مهم جامعه در منطقه۱۳ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳، محمد هادی علیاحمدی، شهردارمنطقه با اشاره به برگزاری همایش ارتقا سلامت روان همراه با اجرای ویژه برنامههای مختلف گفت: در این همایش، ۲۵۰ نفر از شهروندان ساکن محلات، با مفهوم اعتماد به نفس و نقش آن در سلامت روان آشنا شدند.
او افزود: همایش خودمراقبتی و خانواده نیز با سخنرانی پزشک متخصص مرکز تحقیقاتی رویان و حضور جمعی از بانوان اعضای کانون مادرانه در سرای محله آشتیانی برگزار شد.
شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه، برنامه های اجرایی هفته سلامت از ۱۸ الی ۲۴ مهر ماه در محلات منطقه۱۳ برگزار شد، گفت: ارتقا، افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل روان و کاهش برچسب اجتماعی در بهره گیری از خدمات مشاوره و روانشناختی، دسترسی پذیری خدمات سلامت روان برای شهروندان به ویژه افراد کم برخوردار از اهداف برنامه های سلامت محور منطقه بود. همچنین، به مناسبت روز جهانی عصای سفید، نشست صمیمانه با کارکنان روشندل برگزار و با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات آنها قدردانی شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0