اخبار منطقه آزاد اروند؛

راه اندازی ترمینال جدید فرودگاه آبادان

آبادان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند طی بازدیدی از پایانه جدید فرودگاه آبادان، مقدمات راه‌اندازی آن را مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش پیک شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، علی زارعی مدیرعامل و جمعی از مدیران سازمان منطقه آزاد اروند با حضور در فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی آبادان از ترمینال جدید این فرودگاه بازدید کرد.

مهندس علی زارعی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند با جدیت پیگیر راه‌اندازی ترمینال جدید فرودگاه آبادان است، بیان کرد: به دنبال این هستیم تا پایانه جدید که توسط سازمان منطقه آزاد اروند با استانداردهای روز احداث شده است، وارد مدار استفاده قرار گیرد تا مردم منطقه و مسافران از خدمات آن بهره‌مند شوند.

وی افزود: در این بازدید، مقرر شد تا با شرکت فرودگاه‌های کشور نشستی برگزار شود تا ضمن رفع نواقص، مقدمات آغاز به کار ترمینال جدید فرودگاه آبادان توسط سازمان منطقه آزاد اروند فراهم شود.

تقدیر از تلاش های فراجا با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش

رحیم سرهنگی در دیدار گرامیداشت هفته انتظامی از تلاش های شبانه روزی فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش تقدیر کرد.

رحیم سرهنگی در دیدار گرامیداشت هفته انتظامی که با حضور فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش، فرماندهان پایگاه پدافند هوایی و پایگاه مقاومت بسیج سپاه کیش و معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان برگزار شد ضمن تبریک این ایام گفت: این هفته بهانه ای است برای یادآوری تلاش های نیروی مردمی انتظامی تا مرور کنیم که آرامش امروز کشورما مرهون تلاش های این عزیزان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: کسانیکه در نیروی انتظامی فعالیت می کنند همواره در معرض انواع خطرات هستند و در برخورد با مجرمین و ناقضان آرامش مردم، با آسیب ها و خطرات زیادی مواجه هستند.

سرهنگی تصریح کرد: اینکه با خطرات و مشکلات این شغل آشنا باشی اما باز هم بپذیری در این موقعیت شغلی فعالیت کنی و آماده باشی از جان خود هم بگذری تنها با اعتقاد راسخ به حفظ کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفاظت از آرامش مردم ممکن است.

سرهنگی در پایان با تقدیر از تلاش های نیروی انتظامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی، تاکید کرد: آسایش امروز جزیره کیش بیانگر تلاش های نیروی مردمی انتظامی است که شبانه روزی برای حفظ امنیت و آرامش کیشوندان و گردشگران درحال فعالیت هستند.

در این نشست سرهنگ خسروانی فرمانده پایگاه پدافند هوایی کیش و سرهنگ میرزاده فرمانده پایگاه مقاومت بسیج سپاه کیش نیز ضمن گرامیداشت هفته انتظامی از زحمات فرماندهی و کارکنان انتظامی کیش در همه بخش های زمینی، دریایی و راهور تقدیر کردند.

کیش، میزبان ۱۰۰ فوق تخصص و استاد از دانشگاه های علوم پزشکی کشور

همایش های علمی “تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی” و “تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش” ۱۹ و ۲۰ مهر سال جاری در جزیره کیش برگزار می شود.

امید براتی رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش گفت: این همایش دو روزه با هدف ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه و بحث و تبادل نظر درباره آخرین دستاوردها و تازه های بیماری های کبد و دستگاه گوارش با حضور ۱۰۰ تن از پزشکان فوق تخصص گوارش و کبد و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور پنج شنبه ۱۹ و جمعه ۲۰ مهر جاری از ساعت ۸ تا ۱۶ در سالن اجتماعات هتل ویدا کیش برگزار می شود.

براتی با بیان این که در جهان سالانه صدها هزار نفر به واسطه ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش جان خود را از دست می دهند و این بیماری پس از سرطان پروستات در جایگاه دوم عامل مرگ و میر مردان بعلت سرطان قرار دارد؛ خاطر نشان کرد: عوامل موثر در رشد بیماری سرطان دستگاه گوارش دارای ابعاد بسیار متنوعی است و رویکردهای مختلف در حوزه های تخصصی گوناگون را در خصوص پیشگیری از این بیماری بایستی مورد توجه قرار داد.

رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش خاطر نشان کرد: سخنران روز اول همایش علاوه بر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش که به رسم میزبانی خیر مقدم خواهند گفت؛ دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان است که درخصوص پراکندگی بیماری های دستگاه گوارش و کبد در استان و اهمیت پیشگیری و درمان آن سخنرانی خواهند کرد.

وی ادامه داد: در روز اول همایش که با عنوان “تازه ها و چالش ها در بیماری های کبدی” برگزار می شود؛ اساتید درخصوص بیماری هایی از جمله رفلاکس معده، کبد چرب، بیماری های عفونی، هپاتیت B و C و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند؛ به بحث و تبادل و نظر می پردازند.

رییس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش اظهار داشت : در روز دوم همایش که با عنوان “تازه ها و چالش ها در بیماری های گوارش” برگزار می شود؛ در خصوص لزوم و اهمیت غربالگری سرطان روده و جنبه وراثتی آن، سرطان معده و موارد درمان با استفاده از تکنیک آندوسونوگرافی ؛ مورد بحث و تبادل نظر اساتید فوق تخصص قرار می گیرد.

وی ادامه داد: همچنین روش درمانی ای آر سی ی( ERCP) که تصویربرداری در جهت مخالف از مجاری صفراوی و پانکراس توسط اندوسکوپی است و چه افرادی شامل این نوع درمان می شوند؛ بیماری اسهال، افرادی که دچار مشکل بلع هستند و ضایعات احتمالی که می تواند در مری این بیماران وجود داشته باشد؛ میکروب های معده و در نهایت پرستاری در حوزه آندوسکوپی از جمله مباحثی هستند که در روز دوم همایش مورد بحث قرار می گیرد و بعد از هر سخنرانی یک میزگرد یا پانل تخصصی با ارائه تصویر و فیلم از موارد بیماری های تجربه شده؛ برگزار می شود..

براتی یادآور شد : چون همه پزشکان نیازمند امتیاز بازآموزی هستند. از اینرو همگی پزشکان مرتبط در جزیره کیش وپزشکانی که خارج از جزیره هستند، دعوت شدند تا با شرکت در این همایش دو روزه ، ۸ امتیاز بازآموزی را که به ازای هر روز ۴ امتیاز در نظر گرفته شده ؛ کسب نمایند.

وی از همه اعضا کادر درمان، پرستاران، تکنسین های اتاق عمل، متخصصان داخلی، پزشکان عمومی جزیره و پزشکان عمومی که در حوزه بهداشت فعالیت دارند ؛ دعوت کرد تا در این همایش ملی شرکت ومشارکت کنند.

براتی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح غربالگری سرطان سینه برای خانم های بالای ۴۰ سال در جزیره کیش از دو ماه قبل، از برگزاری طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در آینده نزدیک در این جزیره خبرداد و افزود: این همایش ها گامی در جهت اجرای طرح غربالگری سرطان دستگاه گوارش در جزیره کیش است که پس از برگزاری این همایش به طور رسمی با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح خواهد شد.

وی سرطان را دسته ای از بیماری هایی عنوان کرد که مشخصه اصلی آن تولید و رشد بیش از حد سلول است؛ گفت: سرطان کولون یا روده بزرگ زمانی اتفاق می افتد که تولید بیش از حد سلول های بدخیم در روده بزرگ رخ دهد و برخی توده های سلولی به نام پولیپ می تواند در دیواره داخلی روده بزرگ یا معده زمینه ساز سرطان شود.

براتی ادامه داد: چنانچه این پولیپ ها در طی کولونوسکوپی برداشته نشوند ممکن است پس از مدتی به سمت بدخیمی پیش روند. سلول های سرطانی شده کولون با تهاجم به بافت سالم و تخریب سلول های اطراف تومور باعث ایجاد عوارض بسیاری می شوند. پس از ایجاد تومورهای بدخیم، سلول های سرطانی می توانند از طریق سیستم لنفاوی و خون در سایر قسمت های بدن نیز منتشر شوند. سلول های سرطانی با تهاجم و تخریب سلول های سالم امکان رشد در نقاط مختلف بدن را می یابند. این فرایند متاستاز نام دارد ومیتواند درمان بیماری را با مشکلات جدی روبرو نماید.

برگزاری آزمون جامع دوره های کوتاه مدت گردشگری درکیش

آزمون جامع دوره های کوتاه مدت گردشگری با حضور ۵۲ شرکت کننده برگزار شد.

این آزمون با حضور ۵۲ نفر، جمعه ۱۳ مهر در رشته های مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی ، راهنمایان طبیعت گردی و بوم گردی ، مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری وکارشناس ارزیابی طرح تطبیق ضوابط تاسیسات گردشگری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کیش برگزار شد .

متقاضیان این دوره ها با ثبت نام در یکی از موسسات دارای مجوز از طریق شرکت در کلاس های حضوری و غیر حضوری ، پس از کسب قبولی در آزمون داخلی موسسات برای شرکت در آزمون جامع از طریق سامانه جامع آموزشی معرفی می شوند.

مدت آموزش دوره های آزمون جامع بر حسب تعداد ساعات دوره از شش تا ده ماه به طول می انجامد و آزمون به صورت سراسری و هماهنگ در کل کشور طی دو نوبت در شش ماهه اول و دوم سال ، هر ساله برگزار می شود.