اخبار مدیریت شهری ساری

زباله‌های پزشکی بی‌خطر سازی شده روزانه جمع‌آوری و ساماندهی می‌شوند

ساری - رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری بابیان اینکه ساماندهی پسماندهای بیمارستانی از دغدغه‌های جدی این سازمان است از جمع‌آوری زباله‌های عفونی بی‌خطر سازی شده بیمارستان‌های شهر ساری به‌صورت روزانه خبر داد.

به گزارش پیک شهر به نقل از مدیریت ارتباطات شهرداری ساری، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری با اعلام این خبر گفت: مطابق با ماده ۷ قانون مدیریت پسماند و آئین‌نامه اجرایی آن، مدیریت پسماندهای بیمارستانی که در گروه پسماندهای ویژه قرار می‌گیرند بر عهده تولیدکننده است و در صورت تبدیل آن به پسماند عادی به عهده شهرداری‌ها خواهد بود؛ سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری بنا بر مسئولیت اجتماعی خود، نهایت همکاری را با بیمارستان‌ها داشته و درزمینه مدیریت این پسماندها همه توان و امکانات خود را بسیج کرده است.

مجید مزنگی افزود: روزانه چندین تن زباله‌ عفونی بی خطرسازی شده بیمارستان‌های امام خمینی (ره)، بوعلی، امیر مازندرانی، شفا، حکمت، فاطمه زهرا (س)، طوبی ۱ و ۲، ولایت و نیمه شعبان جمع‌آوری و به سکوی انتقال زباله منتقل می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری گفت: تمامی بیمارستان‌ها به سیستم بی‌خطرسازی و اتوکلاو مجهز بوده و پسماندها پس از بی‌خطرسازی به سکوی انتقال زباله منتقل می‌شوند.

وی بابیان اینکه با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های فصلی مخصوصاً کرونا، جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی و حتی خانگی با حساسیت زیادی انجام‌ می‌شود، افزود: جمع‌آوری و مدیریت انواع پسماند به‌ویژه پسماند عفونی ازجمله موضوعات مهم و حساس حوزه بهداشت و سلامت مردم است که به‌صورت جدی پیگیر ساماندهی این زباله‌ها هستیم.

مزنگی بابیان اینکه ساماندهی پسماندهای بیمارستانی از دغدغه‌های جدی این سازمان است از جمع‌آوری زباله‌های عفونی بی‌خطر سازی شده بیمارستان‌های شهر ساری به‌صورت روزانه خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک زباله‌ها بر نهادینه‌سازی تفکیک از مبدأ تأکید کرد و خواستار همکاری شهروندان برای تحقق این مهم شد.

برگزاری کمیته نما و‌ منظر شهری در شهرداری ساری

اولین جلسه کمیته نما و‌ منظر شهری در شهرداری ساری باهدف مدیریت و تصمیم‌گیری یکپارچه و تخصصی درزمینه سیما و منظر شهری امروز یک‌شنبه در دفتر معاونت شهرسازی شهرداری مرکز استان برگزار شد.

اولین جلسه کمیته نما و منظر شهری با حضور علی عاشقان عضو شورای اسلامی، سید حمزه حسینی معاون شهرسازی و معماری شهرداری ساری، رضا اسلامی رئیس دفتر نمایندگی نظام‌مهندسی ساری، محمد مهرزاد دبیر کمیته نما و منظر شهری و مسعود نیکوبیان نماینده اداره کل میراث فرهنگی روز یک‌شنبه در دفتر معاونت شهرسازی و معماری شهرداری ساری برگزار شد.

مدیریت و تصمیم‌گیری یکپارچه و تخصصی درزمینه سیما و منظر شهری، بازنگری خط آسمان، احیاء جداره‌های شهری در نماها، نمای ساختمان‌ها، فضای سبز شهری، طراحی المان‌ها و ازجمله موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.

کمیته نما در شهرداری، مسئول حفظ و حراست از ارزش‌های بصری در شهر باهدف بازگرداندن ارزش‌های زیبایی‌شناسی شهر است.

آغاز به کار شورای پژوهش شهرداری ساری

شورای پژوهش شهرداری ساری با حضور نمایندگان استانداری و شورای شهر ساری، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه رسماً فعالیت خود را آغاز کرد.

نخستین جلسه شورای پژوهش شهرداری ساری ظهر امروز با حضور طالبی نماینده استانداری مازندران و عاشقان عضو شورای شهر ساری، حسن کلانتری معاون برنامه ریزی و هماهنگی  امور مناطق شهرداری، میثاقی و احمدی‌نژاد عضو هیئت‌علمی دانشگاه و قاسمی رئیس اداره طرح ، پژوهش و مطالعات برنامه در سالن جلسات شهرداری ساری برگزار شد.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی  امور مناطق شهرداری ساری در این جلسه از تصویب ۲۳ طرح پژوهشی در شهرداری ساری خبر داد و گفت: ۱۵ طرح تاکنون اجرایی و مابقی در دست بررسی است.

 حسن کلانتری یادآور شد: ضرورت‌های پژوهشی در بودجه سال آینده مدیریت شهری لحاظ می‌شود.

وی بابیان اینکه اعتبارات پژوهشی باید در راستای مأموریت‌های سازمان باشد، گفت: ضرورت‌های پژوهشی باید در شورای پژوهشی تدوین شود تا شاهد اقدامات و اشتباهات تکراری نباشیم.

علی عاشقان عضو شورای شهر ساری بابیان اینکه، برنامه‌ریزی پژوهشی جز حلقه مفقوده مدیریت شهری ساری است بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان را مهم دانست و گفت: برای رسیدن به توسعه‌یافتگی مرکز استان نیازمند راهکارهای مناسب و برنامه‌های مدون هستیم.

 وی ادامه داد: نقاط ضعف شهرداری ساری باید با پیوست پژوهش مورد ارزیابی قرارگرفته و آسیب‌شناسی لازم در این راستا صورت گیرد تا بتوانیم برنامه اجرایی کلان برای توسعه شهر ساری طی ۱۰ سال آینده ارائه دهیم.

عاشقان بابیان اینکه نیروی انسانی سرمایه‌ای است که می‌تواند دررسیدن به اهداف موردنظر نقش مهمی داشته باشد و افزود: در راستای تقویت درآمدزایی شهر ساری باید اقدام عملیاتی صورت گیرد تا شاهد تراکم فروشی در شهر ساری نباشیم.