اخبار شورای شهر تهران

زیرساخت های منطقه ۲۲ تهران پاسخگوی نیاز شهروندان نیست

تهران - عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع شورای معاونین منطقه 22 اظهار داشت: بر اساس مطالعات قرار بود این منطقه برای انتقال و اسکان ساکنین بافت های فرسوده شهر تهران در نظر گرفته شود اما پس از گذشت سالها، معضلات مربوط به بافت های فرسوده و جمعیتی، به قوت خود باقی مانده و زیرساخت ها پاسخگوی نیاز شهروندان نیستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، نجفی با اشاره به مشکلات زیرساختی منطقه ۲۲ ادامه داد: موضوع سرانه های آموزشی، فرهنگی و درمانی به ویژه سرانه های آموزشی در این منطقه به حدی جدی است که مناطق همجوار را نیز درگیر کرده است؛ تا جایی‌که کمبود سرانه های آموزشی و اشتغال به تحصیل جمع زیادی از دانش آموزان این منطقه در مدارس منطقه ۵ و به دنبال آن تردد روزانه برای رفت و آمد به مناطق همجوار، سایر مناطق شهر تهران را نیز با چالش های فراوانی مواجه ساخته و باید توجه جدی به زیر ساخت های این منطقه صورت گیرد.
نجفی با اشاره به معضلات کم آبی، کمبود ناوگان حمل و نقل عمومی، عدم وجود تصفیه خانه های محلی در منطقه ۲۲ گفت: به دلیل مشکلات کم آبی و معضلاتی که در بحث آبیاری فضای سبز منطقه ۲۲ وجود دارد، راکد بودن آب دریاچه شهدای خلیج فارس به عنوان یکی از مراکز گردشگری شهر تهران به تنهایی مشکلات زیست محیطی برای منطقه دارد که در سال های آتی قطعاً دامن گیر این منطقه خواهد بود.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نبود پارکینگ کافی در اطراف دریاچه و زیرساخت های لازم برای پاسخگویی به جمعیتی که در روزهای پایانی هفته و ایام تعطیل به اماکن تفریحی منطقه مراجعه می کنند نیز شهروندان را با سختی مواجه کرده است.
وی افزود: حمل و نقل عمومی یکی از مشکلات مهم این منطقه است که شهروندان نسبت به این موضوع ناراحت و گله مند هستند. اکثر شهروندان منطقه ۲۲ ساکن این منطقه بوده و برای اشتغال به مرکز شهر مراجعه می کنند و همین موضوع گلایه این شهروندان را نسبت به حمل و نقل عمومی به همراه داشته است.
سوده نجفی تأکید کرد: متأسفانه برخی از مشکلاتی که در بازدیدهای صورت گرفته از سوی مدیران شهری مناطق مطرح می شود به صورت مکرر تکرار می شود و سالهاست که این مشکلات در مناطق همچنان به قوت خود باقی مانده است. ما در شورای اسلامی شهر تهران تلاش خواهیم کرد تا با تعامل و ارتباط با مدیران شهری و شهروندان در جریان این مشکلات قرار گرفته و ضعف هایی که در ادوار مختلف مدیریت شهری وجود داشته با پیگیری های خود رفع نماییم.
این عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دیدار رودررو با بانوان شاغل در شهرداری منطقه ۲۲ نیز در پاسخ به مشکلات بانوان شاغل با تأکید بر حضور بانوان در عرصه های اجتماعی افزود: همان گونه که رهبر معظم انقلاب در خصوص بانوان تأکید داشتند بانوان باید در تمام سیاست گذاری های کلان کشور حضور داشته باشند و مدیریت شهری نیز در برنامه چهارم توسعه شهر تهران استفاده از سی درصد پست های مدیریتی توسط بانوان را لحاظ کرده است.
وی در پایان گفت: مشکلاتی که بانوان شاغل در شهرداری مناطق مختلف شهر تهران دارند؛ اشتراکات زیادی دارد که عمده این مسائل نیز در حوزه معیشتی، رفاهی و اداری است که برخی از این مسائل نیازمند همکاری معاونت نیروی انسانی شهرداری است که در این راستا صحبت و رایزنی هایی داشتیم و بخشی دیگر از مشکلات مربوط به قانون موجود می باشد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی پیگیری و رفع شود. پیشنهاداتی نیز به نمایندگان مجلس در خصوص رفع این مشکلات ارائه و مکاتبات لازم صورت گرفته و امیدواریم در دستور کار قرار گیرد.

بررسی برنامه‌های سال ۱۴۰۲ سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران

برنامه‌های سال ۱۴۰۲ سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در نشست مشترک قائمی، عضو شورای شهر تهران و فصاحت، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران که در محل آن سازمان برگزار گردید؛ برنامه‌های سال ۱۴۰۲ سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران و مصوبات جاری شورای شهر در این خصوص مورد بررسی قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، در ابتدای این نشست، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، گزارشی در خصوص وضعیت و عملکرد سازمان سازمان میادین میوه و تره‌بار و برنامه‌های آتی این سازمان ارائه کرد.
در ادامه، مهندس قائمی با خوانش احکام مرتبط با آن سازمان، شامل مباحثی همچون توسعه فروش مجازی فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره بار به منظور بهبود زنجیره تأمین کالای باکیفیت، قیمت مناسب و عدالت در دسترسی شهروندان به خدمات مذکور، اجرای آیین‌نامه برنامه مدیریت سبز به طرح سوالاتی در این خصوص پرداختند.
وی همچنین خواستار انجام وعده‌های بیان شده در چارچوب برنامه توسعه مصوب به شهروندان شد و تأکید کرد: شورای شهر تهران به طور منظم و دقیق و در چارچوب احکام ابلاغی و مصوبات، وعده‌ها و وظایف محول شده به شهرداری تهران را رصد و پیگیری خواهند نمود.
بررسی گزارش حسابرسی یک سازمان و یک شرکت

گزارش حسابرسی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی و سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران برای سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ مورد بررسی کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، نشست کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران با حضور محمد آخوندی رئیس کمیسیون، میثم مظفر و ناصر امانی اعضای کمیسیون، سید محمد ناظم‌رضوی مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی و پوریا علیمردانی مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران و اقای هاشمی فیض آبادی مدیرکل امور مجامع برگزار شد.
در ابتدای این نشست، گزارش حسابرسی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به اینکه نتیجه حسابرسی این شرکت در هر دو سال مردود اعلام شده بود ، اعضای شورا بحث های مفصلی درباره مبانی مردود شدن گزارش و مشکلات این شرکت داشتند و نهایتا مقرر شد تکالیفی از جمله تشکیل کمیته ای برای حل مشکلات شرکت توسعه فضاهای فرهنگی به صحن شورا پیشنهاد شود.
همچنین در جریان این جلسه گزارش حسابرسی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران نیز بررسی شد و صورت‌های مالی دوسال این سازمان مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت.
در نهایت پس از قرائت گزارش حسابرس و اظهار نظر اعضای شورای شهر و مدیران شهری گزارش های حسابرسی برای ارائه در صحن شورا به هیئت رئیسه شورا ارسال شد.