برنامه های استاندار مازندران در راستای شعار سال:

سرمایه گذاری در تولید؛ کلید تحول اقتصادی مازندران

ساری - شعار سال که با هدف ریل‌گذاری سیاست‌های کلی اعلام می‌شود، امسال به عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید با هدف ارائه راهبردی جهت تحقق رشد اقتصادی و زمینه‌سازی برای رفاه مردم اعلام شد، تا راه جدیدی برای برنامه‌ریزی اصولی و منسجم و حمایت از سرمایه‌گذاران گشوده شود. ‎

به گزارش پیک شهر، یکی از مسائل مهم اقتصاد در کشور سرمایه‌گذاری‌ است که یونسی رستمی، استاندار مازندران در مدت کوتاه چهارماهه مدیریت بر کرسی استانداری تاکید بر سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف استان داشت، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری مشترک با کشورهای همسایه و حاشیه دریای خزر که پیوستگی فرهنگی و اقتصادی با استان دارند، از فعالیت های مهم جهت سرمایه‌گذاری اقتصادی استاندار مازندران بود که با شعار سال نیز همسو شده است و وجود بنادر اقتصادی به خصوص امیرآباد موجب شده است این منطقه به یک منطقه استراتژیک برای سرمایه‌گذاری تبدیل شود.

اقتصاد به عنوان زیربنای توسعه پایدار و پیشرفت تحت تاثیر شاخص‌های کلان اقتصادی قرار دارد. سرمایه‌گذاری در بخش تولید به عنوان موتور محرک رشد اقتصادی از اهمیت بسزایی برخوردار است که استاندار مازندران سرمایه‌گذاری را از ضرورت های تحول در ساختار اقتصادی می‌‌داند.

دکتر یونسی در آغاز تصدی کرسی مدیریت دولت در استان بر ضعف سرمایه‌گذاری در تولید در استان و وجود چالش‌های حقوقی و اداری، مشکلات تامین مالی و مهم‌تر فقدان فرهنگ سرمایه‌گذاری بلند مدت در استان مطلع شد و گام در رفع و حل چالش‌ها و موانع موجود در این مسیر برداشت. انگیزه یونسی در خدمت به مردم و دستاورد تلاش‌هایش بدون تردید گامی بلند در مسیر انسجام، همدلی، همگرایی و وفاق در سطح دولت و ملت می‌باشد.

تفکر و تعهد یونسی به توسعه همه جانبه استان و شهرها بنا به قابلیت‌ها و ظرفیت است او معتقد است که توسعه استان با کاهش آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی همراه خواهد بود. یونسی می‌گوید سرمایه‌گذاری به عنوان یک ضرورت اقتصادی یک راهبرد کلیدی برای دستیابی به توسعه پایدار و پیشرفت است و به همین دلیل در جهت حمایت از سرمایه‌گذار در ایجاد اشتغالزایی ک توسعه پایدار می‌گوید: سرمایه‌گذار اهلیتش ثابت شود او را از عوارض و مالیات معاف می‌کند.

یونسی تعهد داده است با مسئولیت خود موانع سرمایه‌گذار و تولید کننده که اهلیتش ثابت شود را تسهیل خواهد کرد و حداکثر ظرف یک هفته تمام امور اداری انجام خواهد گرفت.

مازندران با قابلیت‌های بالقوه نیاز به یک جهش سرمایه‌گذاری برای جبران عقب‌ماندگی از طریق سرمایه‌گذاری برای پروژه‌های اولویت دار و حوزه‌های مختلف دارد. جذب و حمایت سرمایه‌گذار، راه حل اساسی رفع مشکلات اقتصادی و دستیابی به توسعه است. تسهیل‌سازی فرایند جذب سرمایه در بخش‌های مختلف و حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران جزو اقدامات مهم یونسی در مسیر توسعه استان می‌باشد.

استاندار مازندران از مهمترین راهکارها در تحقق شعار سال را تهیه و تدوین اطلس سرمایه‌گذاری با اولویت‌های آن ابراز کرد و به تهیه بسته‌ها و پکیج متنوع و متعدد با تخصص‌های گوناگون در سرمایه‌گذاری اشاره نمود. یونسی در مدیریت خود بر ضرورت فعال‌سازی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اولویت‌دار با رویکرد اشتغالزایی و بهبود کیفیت زندگی مردم تاکید و از فعال نمودن ۸۱ واحد اقتصادی راکد و غیر فعال در چرخه اقتصادی خبر داد که بیش از هزار اشتغال ایجاد شده است.

استاندار مازندران در تحقق رویکرد سرمایه‌گذاری در توسعه استان بر هماهنگی بین دستگاه‌ها و بخش خصوصی از اتاق بازرگانی، اصناف، خانه صنعت و معدن و اتاق تعاون تاکید و یکپارچه‌سازی اقدامات و ارتباطات تشکیلاتی میان دستگاه‌ها را مسیری برای تحقق شعار سال مطرح کرد.

یونسی سرمایه گذاری در صنعت‌پاک را مهم‌ترین فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم عنوان کرد که در چرخه تولید همه نوع تخصص را در خود به کار می‌گیرد.

با افزایش سرمایه گذاری نرخ بیکاری کاهش و سطح رفاه مردم بهبود می‌‌یابد.

سرمایه‌گذاری در صنایع تولیدی پاک می‌تواند به عنوان بستری برای توسعه فناوری و نوآوری عمل کند و این نوآوری‌ها نه تنها به رشد اقتصادی کمک می‌کنند بلکه کیفیت زندگی مردم را نیز ارتقا می‌دهند.

یونسی از همان ابتدای مدیریت خود بر احترام و تکریم سرمایه‌گذاران و ترفیع مسیر سرمایه‌گذاری تاکید داشت و می‌گفت که سیاست‌گذاری و نظارت از ما و بقیه با سرمایه‌گذار است، ما باید امنیت را برای سرمایه‌گذار ایجاد نماییم، دولت تنها حامی است، کار دولت فراهم کردن زمینه‌ها و برداشتن موانع تولید است، کار سرمایه‌گذاران هم این است که سرمایه خرد و کلان خود را بتوانند در راه تولید به کار ببرند.