شهرک تخصصی نوشت افزار در مازندران ایجاد می شود
وی با اعلام اینکه در سال ۹۸ حدود ۴ هزارتن کاغذ تولید می شد که هم اکنون به ۵۰ هزارتن رسید، افزود: علیرغم محدودیت در دسترسی به برق در ایام تابستان که ضربه بزرگی وارد کرد، توانستیم به پیش بینی موردنظر در تولید برسیم.
نیک نژاد خاطرنشان کرد: کمبود برق در تابستان و کمبود گاز در زمستان مشکلات عدیده ای را در تولید ایجاد می کند.
مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران صدور بخشنامه عدم تحویل چوب در ایام تعطیل را یکی از معظلات موجود در روند تولید دانست و یادآور شد: با صدور این بخشنامه و ۷۰ روز تعطیلی که در تقویم کشور وجود دارد، نظم تولید برهم می خورد.
نیک نژاد با بیان اینکه ۳۱۳ ناشر از کاغذ ایرانی و تولید مازندران استفاده می کنند، گفت: ۱۵۰۰ تن کاغذ تحویل ارشاد و ناشران شد و آمادگی داریم تا پایان سال ۳۵۰۰ تن کاغذ برای تنظیم بازار در اختیار ارشاد قرار دهیم.
وی از حضور صنایع چوب و کاغذ مازندران در بورس خبر داد و افزود: از آذرماه بعنوان سهامی عام و با عنوان “چکام” در تالار دوم بورس حضور خواهیم داشت.
مدیرعامل صنایع چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اینکه مجوز تاسیس شهرک صنعتی غیردولتی با اولویت صنایع سلولزی اخذ شد، اضافه کرد: ۵۰ واحد کوچک صنعتی با حداقل یکهزار نفر اشتغال در این شهرک مستقر خواهد شد.
نیک نژاد با اشاره به اینکه به وزارت صمت پیشنهاد دادیم در این شهرک صنعتی، شهرک تخصصی نوشت افزار ایجاد شود، ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران مجوز وزارت علوم بعنوان دانشگاه بین المللی را دریافت کرده و در همین راستا کشورهای هند و روسیه اعلام آمادگی کردند تا مرودات علمی صورت پذیرد.
وی از وجود مافیای کاغذ خبر داد و یادآور شد: با کمک مسئولین تلاش کردیم با این مافیا مقابله کنیم.
نیک نژاد با اشاره به اینکه علیرغم محدودیت ها هیچگونه تعدیل نیرویی نداشتیم، گفت: سال گذشته ۶۰ نیروی متخصص جذب و امسال هم ۶۵ متخصص دیگر بکار خواهیم گرفت.
وی یادآور شد: چوب و کاغذ مازندران به موفقیت هایی از جمله واحد نمونه صنعت سلولزی کشور، واحد برتر کشور و واحد نمونه سلامت محور دست پیدا کرده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0