اخبار مدیریت شهری تهران؛

وعده صادق ۲ نمایشی از قدرت نظام اسلامی بود

تهران - شهردار تهران گفت: در عملیات وعده صادق ۲ نیز سرافرازی نیروهای مسلح ما در کنار میدان‌داری رئیس‌جمهور، رئیس مجلس و وزیر امور خارجه نمایشی از همدلی و اقتدار بود که در پرتو آن اسرائیل هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

به گزارش خبرنگار شهر عصر امروز -سوم آبان ماه ۱۴۰۳- مراسم یادبود شهدای مقاومت با حضور اقشار مختلف شهروندان و سخنرانی علیرضا زاکانی شهردار تهران در مسجد امام صادق(ع) میدان فلسطین برگزار شد.
زاکانی در ابتدای این برنامه با گرامیداشت یاد شهرهای مقاومت گفت: ۷۶ سال از ظلم و جنایت دست‌پرورده استعماری آمریکا و انگلیس در منطقه می‌گذرد، در این مسیر ننگین روزگاری قبل اگر سران کشورهایی که صفت حکومت اسلامی را با خود یدک می‌کشیدند به وظایف خود عمل می‌کردند، هیچگاه غده سرطانی اسرائیل در منطقه شکل نمی‌گرفت.
وی افزود: در برابر این سران خائن خداوند در قرآن وعده حضور مؤمنانی را داده است که خدا را دوست دارند و خدا نیز آنها را دوست دارد، اینان در برابر مومنان خاضع و فروتنند و در برابر کافران سخت و خشن و حاضرند در راه خدا جهاد کنند.
شهردار تهران تأکید کرد: امروز اگر به زندگی شهدای مقاومت نگاه کنیم، در میابیم این صفات قرآنی به طور کامل در زندگی آنها جلوه‌گر است. کسانی که در راه خدا مبارزه می‌کنند و طعنه هیچ زننده‌ای نمی‌تواند آنان را از میدان به در کند.
علیرضا زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ملت‌های مسلمان شاهد ۷۶ سال خیانت سران برخی از کشورهای اسلامی بوده‌اند. خیانت‌هایی که باعث ایجاد توافق کمپ‌دیویدها شده‌است و در تداوم آن نیز برخی کشورهای عربی در چهارچوب توافق ابراهیم به سمت عادی‌سازی روابط با اسرائیل رفتند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی عملیات طوفان‌الاقصی زنجیره ۷۶ ساله خیانت و تباهی را از هم گسست، طوفان الاقصی آغاز پیروزی و عظمت مقاومت است که پایان آن به نابودی اسرائیل ختم می‌شود، باذن الله.
‌ شهردار تهران در تببین شرایط منطقه غرب آسیا، افزود: سال ۱۳۷۰ شمسی بوش پدر ایده نظم نوین جهانی را مطرح کرد؛ وقتی از او پیرامون مختصات این ایده سوال کردند، گفت: دنیا یک دهکده است و کدخدای آن آمریکا می‌باشد و ایالات متحده است که باید جهان را اداره کند.

بیست و دومین رویداد قرار خدمت شهردار تهران برگزار شد؛ بازدید زاکانی از آخرین وضعیت پروژه‌های منطقه ۲۱

شهردار تهران در بیست و دومین رویداد قرار خدمت، با حضور در منطقه ۲۱ از برخی پروژه‌های در حال اجرای این منطقه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت پیشرفت آن‌ها قرار گرفت.

بیست و دومین رویداد «قرار خدمت» شهردار تهران با شهروندان از سحرگاه روز پنجشنبه -سوم آبان‌ماه ۱۴۰۳- در منطقه ۲۱ شهرداری تهران آغاز شد.
در این رویداد شهردار تهران ضمن حضور در این منطقه واقع در جنوب‌غربی پایتخت، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های توسعه محلی و کلان‌پروژه‌های عمرانی شهر قرار گرفت.
یکی از این پروژه‌ها، احداث فاز دوم تقاطع غیرهم‌سطح «فتح به باغستان» بود. پروژه‌ای که با بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار، از سال گذشته آغاز شده و با تخمین پیمانکار تا سال آینده ادامه خواهد داشت.
این پروژه مسیر به سمت شرق اتوبان فتح را با یک عرشه فلزی ۱۵۵ متری، به جاده باغستان (یکی از شهرستان‌های جنوب‌غربی اقماری پایتخت) متصل می‌کند و هم‌اکنون جز تأسیسات برق و گاز، بدون معارض ملکی در حال انجام است.

چاره مطالبات شهروندان همکاری با دیگر دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مردمی است

زاکانی گفت: تلاش کردیم در مشارکت با بخش‌های مختلف دولت، نصاب خدمت‌رسانی به شهروندان را ارتقا دهیم. نمی‌توان با دعوا مشکلات مردم را حل کرد. چاره‌ای جز محبت، دوستی و همکاری برای حل مشکلات وجود ندارد.

علیرضا زاکانی در قالب پویش «قرار خدمت» در جمع کارکنان شهرداری منطقه ۲۱ حاضر و در جمع آنها به سخنرانی پرداخت‌.
وی در ابتدای کلام ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شهرداران گذشته این منطقه و تلاش‌ کارکنان زحمت‌کش، اضافه کرد: شهر ما تهران دچار مشکلات فراوانی است. حل این مشکلات مانند فاصله زیادی که بین شمال و جنوب آن وجود دارد، جز با تحول در خدمت‌رسانی به مردم جبران نمی‌شود.
شهردار تهران به فرسودگی ساختمان‌های شهر اشاره و گفت: موضوع ترافیک و آلودگی هوا نیز از دیگر مشکلاتی است که معمولاً مورد گلایه شهروندان بوده است. بیش از ۵۰درصد شهروندان امروز اجاره‌نشین هستند. گرانی سرسام‌آور قیمت مسکن و اجاره‌بها، مردم را آزار می‌دهد.
علیرضا زاکانی با بیان آنکه هیچ دستگاه دیگری مانند شهرداری در تماس مستقیم با مردم نیست، اظهار داشت: از بدو تولد تا انتهای حیات شهرداری می‌باید خدمت‌گزار شهروندان باشد. نباید اجازه داد رشد شهر، کاریکاتوری باشد. بدون تأمین سرانه‌های هفت‌گانه اجازه توسعه داد.
وی با یادآوری فراز و نشیب‌هایی که در تاریخ اداره شهر وجود داشت، تصریح کرد: اوایل سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران در تنش مالی وجود داشت. بیش از ۲۰ سال بدهی‌های بانکی روی هم انباشته شده بود. بانک‌ها مدعی مطالبه ۱۷۰ همتی از شهرداری تهران بودند!