پایان طرح امدادو نجات ساحلی در مازندران ؛ نجات ۱۱۷۰نفر از خطر غرق شدگی

پیک شهر: مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: تابستان امسال با اجرای طرح کاهش غریق از اول خرداد تا 31 شهریور در ساحل این استان ، امدادگران این جمعیت و ناجیان غریق موفق شدند 1170 نفر را از خطر مرگ در دریا نجات دهند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران غلامعلی فخاری با بیان اینکه امسال در اجرای طرح کاهش غریق بیش از ۵۵۰ نقطه حادثه خیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق از اول خرداد در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند گفت: بررسی‌های آماری نشان می‌دهد تعداد غریق در آب‌های ساحلی مازندران در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۵۰ درصد کاهش داشته که این کارنامه درخشان مرهون تلاش شبانه روزی امدادگران و ناجیان غریق بوده است.

وی با بیان اینکه امسال در راستای اجرای طرح کاهش غریق در ساحل مازندران ۳ پایگاه دریایی و ۱۰ پست سیار ساحلی با گشت زنی روزانه ۴۶۰ نفر امدادگر و نجاتگر ، ۸دستگاه چادر سلامت و ۱۱۰۰نفر ناجی غریق مشارکت داشتند گفت:۵۰ فروند قایق،۱۰ فروند جت اسکی،۶۰دستگاه موتورسیکلت،۴۰دستگاه آمبولانس و ۱۵دستگاه خودروی پشتیبانی، تنها بخشی از تدارک سنگین هلال احمرمازندران برای اجرای طرح مذکور بوده است.

فخاری با تاکید بر اینکه تابستان امسال تمامی توان عملیاتی جمعیت هلال احمر استان مازندران بر محور کاهش غریق در ساحل متمرکز شد تصریح کرد؛ با تلاش شبانه روزی تیمهای امدادی مستقر در ساحل ۱۱۷۰ نفر از خطر غرق شدگی نجات یافتند.

وی با بیان اینکه بیشترین نجات یافته با ۳۷۲نفر مربوط به ساحل شهرستان بابلسر بوده است گفت:شهرستان عباس آباد با۱۵۸ نفرنجات یافته و شهرستان محمود آباد با۱۲۰نفرنجات یافته در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی افزود:ارائه خدمات درمان سرپایی به۱۶ هزار نفر و انتقال۱۴۹مصدوم به مراکز درمانی با مشارکت اورژانس از دیگر خدمات طرح کاهش غریق در ساحل ۴۷۳ کیلومتری مازندران بوده است.

فخاری با اشاره به اینکه عدم آگاهی افراد نسبت به وضعیت توپوگرافی و تغییرات بستر دریا در نوار ساحلی و نیز عدم آشنایی به قواعد شنا و وجود جریان شکافنده از عمده‌ترین دلایل غرق شدن مردم قلمداد می‌شود گفت: متاسفانه افراد زیادی توصیه‌های نجاتگران و امدادگران هلال احمر را در نظر نمی‌گیرند و با شنا در مناطق حادثه خیز جان خود را به خطر می‌اندازند.