اخبار مدیریت شهری بیرجند؛

آغاز طرح نصب پلاک و کد پستی هوشمند در بیرجند

بیرجند- شهردار بیرجند از آغاز طرح نصب پلاک و کد پستی هوشمند همزمان با صدور پروانه در راستای امضای توافقنامه میان شهرداری و اداره کل پست استان و با هدف رفاه حال شهروندان خبر داد.

به گزارش پیک شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری بیرجند، مهدی بهترین در آیین رونمایی و آغاز نصب پلاک های جدید و کد پستی هوشمند شهر بیرجند، با بیان اینکه یکی از اصولی را که در بحث توسعه متوازن شهر در این دوره از مدیریت شهری پیگیر هستیم هوشمندسازی شهر بیرجند است، گفت: هر چقدر به سمت ایجاد شهر هوشمند برویم، شهروندان در آسایش بیشتری خواهند بود و هدف ما هم همین است که شهروندان در رفاه و آسایش بیشتری باشند.

وی افزود: در این راستا توافق نامه خوبی با اداره کل پست استان منعقد کرده ایم که بر اساس آن، در بحث نوسازی و همزمان با صدور پروانه با همکاری اداره کل پست، نسبت به نصب پلاک شهری جدید و اعطای کد پستی هوشمند اقدام می شود.

وی، عدم نیاز به مراجعه شهروندان به شهرداری و کاهش حجم ترافیک و رفاه حال و رضایتمندی مردم را از محاسن و مزایای این طرح دانست و اضافه کرد: انشاءا… با پیشرفت در ایجاد شهر هوشمند در بیرجند، این روند در سایر شهرهای استان نیز به عنوان الگو مورد توجه قرار گرفته و خیر آن به مردم استان برسد.

مدیرکل پست استان نیز با قدردانی از تعامل شهرداری بیرجند، در خصوص این طرح گفت: در این راستا دو نفر از پرسنل ما در مناطق دوگانه شهر مستقر می شوند و هر شهروندی که زمینی خریداری نماید در همان ابتدا و همزمان با صدور پروانه، کد پستی هوشمند به وی تعلق می گیرد و پلاک شهری هم برایش نصب می شود و به این ترتیب، ملک وی از طریق کیو. آر. کد(QR کد)، شناسنامه دار و دارای اطلاعات کامل خواهد شد.

مهندس حسین ظهوری افزود: کار پلاک گذاری در سطح شهر نیز پس از پیش بینی اعتبار مورد نیاز از سوی مسوولان، انجام خواهد شد.

حضور دکتر بهترین ،شهردار بیرجند در نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران

نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران با حضور مسئولان ملی و استانی، شهرداران شهرهای تاریخی کشور و مدیران شهری ، پنجشنبه ۱۰ آبان‌ ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های خانه مشروطیت اصفهان برگزار شد.

در «نخستین اجلاس مجمع شهرهای تاریخی ایران» که روز پنجشنبه (۱۰آبان‌ماه) برپا شد، شهرداران ۳۰ شهر تاریخی کشور حضور یافتند. ایجاد بستر و زمینه‌های همکاری در حوزه حفاظت بافت‌های تاریخی از اهداف اساسی این مجمع است.

شایان ذکر است از بين ١٦٨ شهر تاريخي ایران تعدادی شهرداری منجمله شهرداری بيرجند جهت انعكاس نقطه نظرات انتخاب شده اند.

ايجاد شهرهای سرزنده در بافت های تاريخی و باز آفرينی و ایجاد هماهنگی و برقراری ارتباط مستمر و مؤثر میان شهرداری‌ها و سایر نهادها ازجمله وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان ثبت اسناد و املاک و تسهیل و بسترسازی درخصوص استفاده از ظرفیت‌های قانونی آن‌ها در حفاظت و احیای بافت‌های تاریخی شماری دیگر از مصوبات اولین مجمع شهرهای تاریخی ایران است.

اهداف مجمع شهرهای تاریخی ایران شامل حفاظت و احیای بافت‌های تاریخی شهرهای ایران، ارتقای فرهنگ جوامع محلی برای حفاظت و احیا، به اشتراک گذاشتن دانش و تجربه در حوزه فعالیت و مداخله در بافت‌های تاریخی شهرهای ایران، همفکری و تشریک مساعی درخصوص بازنگری سیاست‌ها اصول و برنامه‌های مرتبط با بافت تاریخی شهرهای ایران، ظرفیت‌سازی برای آموزش تخصصی مشاوران تهیه‌کننده طرح‌های توسعه و عمران شهری و مدیران شهری، ایجاد ترویج و توسعه برند و جایگاه شهرهای تاریخی ایران در سطوح ملی و بین‌المللی و ارتقای سهم درآمدهای حاصل از گردشگری در اقتصاد شهرهای تاریخی است.