نگاه عملیاتی برای رفع معضل پسماند در مازندران ضروری است
به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران، خواستار نگاه عملیاتی کامل به موضوع چالش زباله در مازندران شد و گفت: اکنون هفت پروژه نیمهکاره مربوط به مدیریت زباله در استان داریم که میانگین پیشرفتشان ۶۰ درصد است، بنابراین با نگاه عملیاتی و واقع بینانه می توان موضوع پسماند را مدیریت و حل کرد.
وی با بیان اینکه نیروگاه زبالهسوز نوشهر دوره آزمایشی را طی کرد و شاید تا دو ماه دیگر به طور کامل افتتاح شود، افزود: نیروگاه زبالهسوز ساری هم احتمالا تا پایان سال به بهرهبرداری آزمایشی می رسد.
علیخانی با طرح این نکته در مازندران روزانه چهار هزار تن زباله تولید میشود که در زمان پیک حضور مسافران به ۸ تا ۱۲ هزار تن در روز هم میرسد، بیان داشت: بنابراین در رابطه با زباله باید اندیشه اساسی و متکی بر تعهد، تعقل و خرد داشته باشیم و آن را عملیاتی کنیم.
معاون عمرانی استاندار، خاطرنشان کرد: در بحث مدیریت زباله باید مسائل مختلفی مانند مدیریت تولید زباله، لجستیک زباله، مدیریت دپو و بهرهبرداری از پسماند را مد نظر قرار دهیم، هرچند مسائل محیط زیستی هم روزبهروز بیشتر میشود.
وی یادآور شد: بیش از ۹۰ درصد آب آشامیدنی مازندران از آب زیرسطحی تأمین میشود، لذا باید در سایه نگاه عملیاتی موضوع زباله را به سرانجام برسانیم که بحمدالله با جدیت و تاکیدات استاندار، نگاه استانی به مساله جدی و پیگیرانه است.
علیخانی با اشاره به این که باید در این مسیر از مراکزی که در رابطه با زباله کارهای کاربردی انجام دادند و هم مراکز پژوهشی بهره بگیریم، اظهار داشت: اخیرا هم پژوهشکدهای با دستور استاندار در دانشگاه نوشیروانی بابل با نام پژوهشکده راهبردی و عمرانی زیربنایی مازندران راهاندازی شد که چند کمیته داردکه باید عملیاتی شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0