حفظ و گسترش زبان تبری با استفاده از ظرفیت های مدیریت شهری ساری
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر ساری در این جلسه که سید حسین یوسفی نایب رئیس شورا و عضو کمیسیون فرهنگی – اجتماعی و سید رحمان میر شجاعی ، علی عاشقان و سید حسن احمدی دیگر اعضای کمیسیون و همچنین حمیدی معاون خدمات شهری و مرادی فر رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری حضور داشتند، مباحثی همچون حفظ و گسترش زبان تبری و توسعه ورزش های همگانی با استفاده از ظرفیت های شهرداری مورد بررسی قرار گرفت.
سید ذوالفقار شریفی ضمن گرامیداشت یاد شهید فهمیده و روز بسیج دانشآموزی در خصوص اهمیت زبان تبری گفت: حفظ و گسترش زبان مادری (تبری) یک ضرورت فرهنگی است و این مستلزم این است که در ابتدا مشکلات و الزامات این بحث مشخص سپس در مورد آن بحث شود.
سید حسین یوسفی نایب رئیس شورای اسلامی ساری ضمن انتقاد از کمرنگ شدن زبان مادری (تبری) در جامعه گفت: ما باید به دنبال برند سازی درست باشیم همان کاری که در جشنواره کئی پلا با تمام مشکلاتی که وجود داشت، انجام شد. وی افزود: در این رابطه باید برنامه ریزی دقیق و درست داشته باشیم تا به نتیجه مطلوب برسیم. به گفته یوسفی نقش آموزش و پرورش در این زمینه بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
سید رحمان میرشجاعی عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به اهمیت حفظ زبان تبری گفت: باید از افرادی که در این زمینه فعالیت دارند و برای حفظ زبان تبری تلاش میکنند تقدیر به عمل آورد. وی تاکید کرد: سازمان فرهنگی شهرداری باید نقش خود را در راستای گسترش زبان تبری ایفا کند.
علی عاشقان نیز گفت: نهاد مدیریت شهری می تواند با بسط برنامه های بومی و محلی در جهت حفظ فرهنگ و هنر مازندران و زبان مادری تلاش کند.
گفتنی است در ابتدای این جلسه با توجه به حضور آقای رمضانی از محققین حوزه زبان تبری، پیرامون اهمیت این زبان و حفظ آن به وسیله تشکیل کارگروه های تخصصی، ایجاد دبیر خانه دائمی و اجرای برنامه در مدارس بحث و تبادل نظر صورت گرفت. همچنین در این جلسه پیشنهاد نگارش کتاب تاریخ شهرداری ساری نیز انجام گرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0