قانون درآمدهای پایدار شرایط دشواری را برای شهرداریها رقم زده است
به گزارش پیک شهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها، موسیالرضا حاجیبگلو در مراسم تکریم و معارفه تعدادی از مدیران شهری با بیان اینکه شهرداری مشهد از نیروی انسانی بسیار توانمندی برخوردار است، اظهارکرد: شرایط و کیفیت تخصصی این افراد، به نحوی است که هرکدام میتوانند در عرصههای ملی نقشآفرینی مؤثر و موفق داشته باشند.
وی گفت: با وجود اختلافات کارشناسی با شهردار، سعی و تلاش ماست که شهر را به نقطه مطلوبی برسانیم و هرکسی در هر جایگاهی که قرار دارد، باید به سهم خود در این مسیر تلاش کند.
رئیس شورای عالی استانها خاطرنشان کرد: البته که تنگناهای مالی و مسائل اعتباری، سختی کار را تشدید میکند و قانون درآمدهای پایدار شهرداریها را در شرایط بسیار دشواری قرار داده است.
حاجیبگلو تصریح کرد: شورای عالی استانها با تمام ظرفیت آماده همکاری با مدیریتهای شهری است و به دنبال اصلاح قانون درآمدهای پایدار هستیم.
وی بیان داشت: کار کارشناسی باید روی این موضوع صورت گیرد چراکه با این رویه، بیشک طی ۳ سال آینده، برخی شهرداریها با مشکلات جدی روبرو خواهند شد.
انتظار می رود دادستان ها جلسات فصلی با شوراها داشته باشند
محمدیعقوب باقری عضو هیئت رئیسه شورای عالی استانها و نماینده استان چهارمحال و بختیاری در این شورا، در بیست و چهارمین اجلاس شورای اسلامی این استان که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مدیر کل بازرسی چهارمحال و بختیاری برگزار گردید، گفت: حیطه وظایف و اختیارات شوراها گسترده است و به استناد ماده ۳۵ آییننامه داخلی شورای اسلامی استان هرگاه هر یک از شوراهای شهرستان یا یک یا چند نفر از اعضای شورا به عملکرد دستگاههای اجرایی استان یا عملیات آنان اعتراض داشته باشند، موارد را با ذکر دلایل و به طور روشن و مکتوب به شورا اعلام میکند. پس از بررسی کمیسیون ذیربط و اعلام نظر، موضوع در جلسه شورا مطرح و در صورت تصویب، موارد از طریق رئیس شورا به مسئولان مربوط ابلاغ میشود.
وی افزود: متأسفانه در برخی مناطق شوراها در جایگاه واقعی نیستند و از نظراتشان برای تصمیم گیری های شهرستانی استفاده نمی کنند.
باقری خاطرنشان کرد: دادستان های شهرستان ها جلساتی با شوراها ندارند در صورتیکه اگر کارکرد دستگاه ها ایراد دارد باید با نظر شوراها مطالبه گری شوند لذا انتظار می رود دادستان هاجلسات فصلی با شوراها داشته باشند و مطالبات را پیگیری کنند.
وی اظهار داشت: پیگیری مطالبات مردمی و تخلفات مربوط به هنرستان کشاورزی خانمیرزا و تخلفات حوزه آرد ونان باید در دستور کار قرار گیرد.
عضو شورای عالی استانها تأکید کرد: برگزاری دوره مشترک دادگستری با شوراها، استفاده از ظرفیت شوراها در شوراهای حل اختلاف و شعب صلح دادگستری و ورود دادستانها بصورت میدانی جهت رفع مشکلات و جلوگیری از ایجاد جرایم ، پیگیری وضعیت جاده های مواصلاتی، مبارزه با عرضه و توزیع مواد مخدر و برخورد قاطع با خودروهای حامل کالاهای قاچاق در محورهای مواصلاتی استان خصوصا محور گوشکی به پل قرح از ضروریات است.
شورای عالی استانها از ایدههای نو در راستای ایجاد شهر سالم، استقبال میکند
ایرج سلیمانزاده نماینده استان آذربایجان غربی در شورای عالی استانها که به نمایندگی از ریاست شورای عالی استانها سخنران افتتاحیه اولین دوره آموزشی شبکه ملی شهرهای سالم در تبریز بود، با اشاره به جایگاه شوراها در قانون اساسی، گفت: بر اساس اصل ۷ قانون اساسی، شوراها از ارکان تصمیمگیری در کشورند و شهر سالم یکی از برنامههای جهانی در مسیر رسیدن به جامعه سالم است که باید در مسیر همکاری بین بخشی و حکمرانی با رویکرد شورایی در ایران پیاده شود.
وی افزود: شورای عالی استانها مرکب از نمایندگان شوراهای کشور است که به منظور جلوگیری از تبعیض و جلب همکاری در تهیه برنامههای عمرانی و رفاهی استانها و نظارت بر اجرای هماهنگ آنها، تشکیل شده که در حدود وظایف خود میتواند به مجلس شورای اسلامی طرح بفرستد و هر درخواستی در زمینه شهر سالم باشد جامعه شورایی استقبال میکند.
رئیس شورای اسلامی استان آذربایجان غربی اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف بهداشت جهانی در خصوص ایجاد شهرهای سالم در ایران باید برنامه داشته باشیم که این برنامه باید در چهارچوب برنامههای فرادستی چون چشمانداز توسعه ۱۴۲۴ برنامه هفتم و بیانیه گام دوم انقلاب باشد.
عضو شورای عالی استانها خاطرنشان کرد: رشد شتابان شهرنشینی در چند دهه اخیر و بیتوجهی به ابعاد کیفی زندگی، مشکلات جدی برای شهروندان به وجود آورده است. شهر صرفاً مکان تجمع نیست بلکه شهر یک موجود و پیکر زنده همراه با تغییر و دگرگونی است.
راهاندازی مرکز مشاوره جهت ممانعت از ازدواج اجباری و طلاق در کوهرنگ ضروری است
جعفر عسگری حسنوند نماینده استان چهارمحال و بختیاری در شورای عالی استانها در بیست و چهارمین اجلاس شورای اسلامی این استان که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مدیر کل بازرسی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، گفت: عدم وجود پاسگاه درمنطقه بازفت بالا با توجه به وسعت شهرستان کوهرنگ وبخش بازفت از ضروریات است.
وی افزود: عدم وجود ایست بازرسی درمسیر مرکز شهرستان کوهرنگ تا خوزستان از مسیر صمصامی و بازفت و کمبود نیروی انسانی و امکانات در پاسگاه صمصامی و بازفت باید در دستور کار قرار گیرد.
عسگری عدم وجود مرکز مشاوره جهت ممانعت از ازدواج اجباری و طلاق در شهرستان کوهرنگ، کمبود قاضی و سرباز وظیفه در دادگاه بازفت و نبود نیروی کافی و خودرو مناسب در منابع طبیعی بازفت با توجه به پوشش جنگلی و وسعت منطقه را مطرح و نبود دانشگاه و مراکز تفریحی و رفاهی در شهرستان کوهرنگ و روی آوردن جوانان به کارهای خلاف و مواد مخدر جهت پر کردن اوقات فراغت را از مهمترین مشکلات این شهرستان عنوان کرد.
شرایط سرمایهگذاری برای ایجاد صنایع و کارخانه در خراسان جنوبی تسهیل شود
حسین فنودی نماینده استان خراسان جنوبی در شورای عالی استانها در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای عالی استانها با اشاره به مرزی بودن این استان، گفت: قاچاق سوخت از جمله مسائلی است که متأسفانه در خراسان جنوبی وجود دارد و باعث میشود هم سرمایه ملی کشور به تاراج رود و هم تصادفات و کشتههای تصادفات رانندگی افزایش یابد.
وی افزود: بیکاری دلیل اصلی این وضعیت است و استان علیرغم حضور نیروهای جوان و متخصص و تحصیلکرده از این مشکل رنج میبرد.
عضو شورای عالی استانها اظهار داشت: با توجه به معادن و پتانسیلی که در خراسان جنوبی وجود دارد، باید شرایط سرمایهگذاری توسط دولت تسهیل شود و کارخانجات و کارگاههای زودبازده ایجاد شوند تا جوانان مشغول به کار شوند و برای امرار معاش مجبور به کارهایی نظیر قاچاق سوخت و بازی کردن با جان خود و هدر دادن سرمایه کشور نشوند.
فنودی در پایان در مورد مشکل قطعی برق خراسان جنوبی نیز، خاطرنشان کرد: استان خراسان جنوبی میتواند در تولید انرژی تجدیدپذیر پيشقدم شده و با توجه به وزش بادهای ۱۲۰ روزه در سیستان و بلوچستان و اینکه در سال ۳۳۰ روز آفتابی است با نصب پنلهای خورشیدی، میتوان از قطعی برق در طول سال جلوگیری کرد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0