شهردار گرگان:

ابهامات ساخت پروژه تله کابین گرگان اعلام شد

صدای شهر: شهردار گرگان با حضور در یک برنامه تلویزیونی در خصوص ابهامات ساخت پروژه تله کابین گرگان توضیح داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، محمدرضا سبطی در گفتگو با برنامه «حرف و حساب» سیمای مرکز گلستان در خصوص احداث پروژه تله کابین شهر گرگان اظهار داشت: مکان یابی پروژه در سال ۱۳۸۵ انجام شد و مشاور پروژه در آن زمان ۴۰ مکان را برای ساخت تله کابین پیشنهاد داد.

سبطی با بیان اینکه تله کابین یکی از مولفه های توسعه پایدار و جذب گردشگر است، گفت: ساخت تله کابین در ابعاد ملی و بین المللی بسیار مهم است و استان گلستان را از حالت انزوا خارج می کند.

وی پروژه تله کابین را مطالبه جدی شورای ششم خواند و بیان کرد: برای ساخت تله کابین گرگان ۱۴ مجوز قانونی از نهادهای ذیربط از جمله سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، شورای عالی جنگل های کشور، اداره کل محیط زیست استان اخذ شده است.

شهردار گرگان تصریح کرد: طول مسیر ۳ هزار ۶۱ متر است و ۱۷ پایه (دکل) در نظر گرفته شده و برای آنکه درختان قطع نشوند، به ازای هر ۱۸۰ متر تنها یک پایه پیش‌بینی شده که این موضوع نشان دهنده احترام ما به محیط زیست و منابع طبیعی است.

سبطی در خصوص گمانه زنی های مربوط به افزایش ترافیک در محور ناهارخوران ایجاد می شود، گفت: بر اساس مطالعات، بار ترافیک محور ناهارخوران بعدازظهر و ساعات ابتدایی شب اتفاق می افتد درحالی که ساعات فعالیت تله کابین از صبح تا ۵ عصر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین یک پارکینگ با گنجایش ۴۶۰ خودرو نیز پیش بینی شده که به کاهش بار ترافیکی خواهد انجامید.

شهردار گرگان با تاکید بر لزوم توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: ما باید سیستم های نوین حمل و نقل را در شهر گرگان ایجاد کنیم که این موضوع یکی از اولویت های شهرداری و شورای اسلامی شهر است.

محمدرضا سبطی در پایان در خصوص هزینه ساخت تله کابین اظهار داشت: برای احداث چنین پروژه های بزرگی شهرداری با منابع مالی خود قادر به هزینه کردن نیست بلکه باید با جذب سرمایه گذار نسبت به تامین اعتبار آن اقدام کنیم.

لازم به ذکر است در نظرسنجی این برنامه سوال «رضایت مردم در خصوص احداث تله کابین» مطرح شد که در پایان حدود نیمی از شرکت کنندگان به گزینه «موافق» و حدود ۲۰ درصد نیز به گزینه «با حفظ محیط زیست موافقم» رای دادند و سایر شرکت کنندگان نیز «مخالف» بودند.