شهردار ساری:

جامعه امروز به فرهنگ فاطمی نیاز دارد

پیک شهر: شهردار ساری با تاکید بر ارتقا شاخص های امنیت اجتماعی و فرهنگی بین بانوان کارمند شهرداری، گفت: جامعه امروز به فرهنگ فاطمی نیاز دارد.
به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری ساری، آیین اختتامیه دومین جشنواره ادبی«مادرانه» با محوریت نامه ای به بانو فاطمه زهرا(س) روز یکشنبه با حضور امید محبی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران، آرزو ولی پور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، جواد طالبی شهردار ساری، سید حسین یوسفی، شهرام ایرجی، سید افشین راسخ، سید رحمان میرشجاعی اعضای شورای اسلامی شهر و مرادی فر رئیس سازمان فرهنگی شهرداری در سالن همایش حوزه هنری مازندران برگزار شد.

جواد طالبی شهردار ساری در حاشیه این مراسم با بیان اینکه جامعه امروز به فرهنگ فاطمی نیازمند است، گفت: حضرت زهرا(س) الگوی یک زن به تمام معنا بود و در کنار ولایت مداری، همسری نمونه و مادری ارزشمند، یک زن به تمام معنایی که تمامی مسئولیت های فردی و اجتماعی خود را به بهترین شکل ایفا کردند.

وی برگزاری جشنواره مادرانه را فرصت و مجالی برای تبیین سیره و روش حضرت زهرا(س) دانست بر ادامه این جشنواره در سال های آتی تاکید کرد و گفت: برگزاري اینگونه جشنواره ها بايد فرصتی براي حركت دقيق به سمت پيشرفت باشد.
طالبی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ اثر به جشنواره استانی مادرانه ارسال شد که نشان از استقبال از این حرکت فرهنگی دارد، گفت: از زحمات همکارانم در مجموعه امور بانوان و سازمان فرهنگی و اجتماعی برای برگزاری این مراسم سپاسگزارم.
امید محبی در این آیین به مقام شامخ حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در تعریف و تمجید این بانوی بزرگوار گفتند که فاطمه، فاطمه نامیده شد زیرا که خلق از شناخت و معرفت او بریده شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران همچنین به جایگاه رفیع «ام ابیها» در روایات مختلف اشاره کرد و گفت: ابعاد وجودی این بزرگ بانوی اسلام می تواند به عنوان محوری برای برنامه ریزی های کلان فرهنگی جامعه باشد.
سید حسین یوسفی رئیس کمسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری به نقش رفیع مادران در تربیت فرزندان اشاره کرد و گفت: هر گونه رشد اجتماعی، فرهنگی و سیاسی فرزندان جامعه نشات گرفته از تربیت درست مادران است.
وی افزود: نقش تربیتی مادران در سعادتمندی فرزندان و انتخاب راه درست بسیار مهم و غیر قابل انكار است.
راحله حاجیان در ادامه این مراسم با بیان اینکه زنان در تمام عرصه های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی پیش قدم بوده و خوب درخشیدند، گفت: باید تلاش کنیم تا سیره و روش بانوی آب و آیینه حضرت زهرا (س) را در زندگی خودمان ساری و جاری کنیم.
مسئول امور بانوان و خانواده شهرداری ساری به نقش فعال هزار زن شاغل در شهرداری ساری اشاره کرد و گفت: اگر چه زنان در شهرداری نقش مهمی را در حوزه های مختلف ایفا می کنند اما در زمان تصدی آقای جواد طالبی شهردار ساری بر تعداد مدیران زن افزوده شد که این نشان از نگاه ویژه مدیریت شهری به جایگاه زنان در توسعه شهری است.
حاجیان به ارتقای فعالیت های فرهنگی در حوزه بانوان شهرداری اشاره کرد و خود مراقبتی و مهارت اجتماعی را از جمله برنامه هایی عنوان کرد که در خانه های شهروندی شهرداری ساری برگزار می شود.
وی به برگزاری جشنواره مادرانه اشاره کرد و گفت: جشنواره مادرانه در سه رده سنی ۷-۱۰ سال، ۱۱-۱۷سال و بزرگسالان در سطح استان برگزار شد.