اخبار منطقه آزاد کیش؛

کیش، جهانی‌تر شد: پرواز مستقیم مسقط – کیش – مقسط

پیک شهر: امکان دسترسی جزیره کیش به بازارهای جهانی از طریق برقراری پرواز رفت و برگشت در مسیر کیش – مسقط میسر می شود.

ه گزارش روابط عمومی و امور بین الملل ازمان منطقه آزاد کیش، به منظور تسهیل مراودات بین المللی در حوزه گردشگری، تجاری و بازرگانانی، سازمان منطقه آزاد کیش در تلاش است با افزایش پروازهای خارجی از جمله در مسیر کیش – مسقط در راستای این مهم و معرفی پتانسیل های کیش به سرمایه گذاران خارجی گام بردارد.

برنامه این مسیر پروازی از چهارشنبه ۲۶ مهر با یک فروند هواپیمای بویینگ از مسقط به کیش آغاز و در روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته توسط شرکت هواپیمایی کیش و زیر نظر شرکت عمانی خدمات مسافرتی “الرفاء للسفر و السیاحه” ادامه خواهد داشت.

دسترسی به بلیت این مسیر پروازی در حال حاضر از طریق تمامی دفاتر خدمات مسافرتی فعال در جزیره کیش و سرزمین میسر می باشد.

ساماندهی نخاله های ساختمانی با ایجاد آژانس حمل ضایعات در کیش

تسریع در ساماندهی نخاله های ساختمانی، حل معضلات پوشش گیاهی مهاجم و تعیین تکلیف کارخانه های آسفالت غیرفعال ، در دستور کار شورای محیط زیست جزیره کیش قرار گرفت.
این جلسه از شورای محیط زیست، با حضور سعید پورزادی معاون عمرانی و زیربنایی سازمان و رئیس شورا، مریم محمدی رئیس اداره محیط زیست و دبیر شورا همچنین دیگر اعضا، عصر دیروز شنبه پانزدهم مهر در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد.

مریم محمدی رئیس اداره محیط زیست و دبیر شورا محیط زیست جزیره کیش اصلی ترین دغدغه محیط زیستی جزیره را ساماندهی نخاله های ساختمانی عنوان کرد و گفت: این موضوع بر بخش وسیعی از زیستگاه های طبیعی و سیما و منظر کیش تاثیر مخرب دارد.

وی افزود: عدم ساماندهی صحیح نخاله های ساختمانی موجب آلودگی خاک و هوا خواهد شد و با وزش باد، این نخاله ها تبدیل به کانون های ریزگرد محلی می شوند، بنابراین باید به سرعت، با جدیت و اهتمام ویژه تمام واحد های دست اندرکار، نسبت به مدیریت و ساماندهی نخاله های ساختمانی اقدام کنیم.

بر اساس این گزارش، راه اندازی سامانه ای از سوی شرکت عمران، آب و خدمات برای نظم دهی به جمع آوری اینگونه نخاله ها همچنین تعریف بسته سرمایه گذاری “جمع آوری و بازیافت نخاله” از طریق فراخوان در دستور کار قرار گرفت تا سرمایه گذاران این حوزه، ماشین آلات و دستگاه های بازیافت را به کار گرفته و موجب نظم دهی در جمع آوری نخاله و کاهش حجم آن شوند.

در همین راستا مصوب شد تا برای محافظت از نقاط مختلف جنگلی در برابر تخلیه نخاله، آژانس های حمل ضایعات و نخاله های ساختمانی با شرح خدمات و آئین نامه های مورد تایید سازمان ایجاد شود و با استفاده از خودروهایی به رنگ های مشخص و مجهز به GPS در جزیره کیش فعالیت خود را آغاز کنند.

سرمایه گذاران موظف به همکاری با آژانس های معرفی شده هستند تا از تخلف خودرو های حمل بدون مجوز جلوگیری و با آنها برخورد قانونی شود.

مقرر شد تا کرایه های خودروهای حمل نخاله های ساختمانی، پس از تصویب تعرفه ها اعلام و اطلاع رسانی شود.

هماهنگی با واحد حقوقی سازمان و دادستان جزیره برای برخوردهای قضایی با متخلفان زیست محیطی و خودروهای غیر مجاز از دیگر مصوبات ساماندهی نخاله های ساختمانی بود.

تجمیع و انتقال نخاله های پراکنده در سطح جزیره با هماهنگی استانداری و محیط زیست استان به بیرون از جزیره کیش نیز در این جلسه از شورا تصویب رسید.

در بخش دیگر، تصمیم گیری شد تا شورای شهرسازی امکان حذف زیرزمین و یا به حداقل رساندن ساخت زیرزمین را در مجوز های صادره بررسی کند.

جهت حل معضلات پوشش گیاهی مهاجم نیز حذف یا جابجایی اینگونه گیاهان مانند کنوکارپوس و درخت سمر با گیاهان سازگارتر، به دلیل نفوذ ریشه ها به لوله های آب و فاضلاب و تاسیسات زیربنایی، مصوبه دیگر این جلسه از شورای محیط زیست بود.

حفظ و نگهداری درختان بومی و حمایت شده مانند کهور ایرانی و لور که برای محیط زیست حائز اهمیت بسیارهستند، همچنین افزایش جریمه های آسیب به درختان بومی نیز در شورای محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش به تصویب رسید.

بر همین اساس مقرر شد تا سرمایه گذاران برای جابجایی درختان بومی و حمایت شده که در مکان اجرای طرح های عمرانی واقع شده اند تاییدیه شورا دریافت کنند.

در راستای جلوگیری از کاهش سطح سبز جزیره نیز، سرمایه گذارانی که در زمین خود ناگزیر به قطع درختان هستند موظف به ارائه طرح کاشت با تایید سازمان می باشند؛ در قطعات واگذار شده به سرمایه گذاران نیز در صورت وجود درختان بومی و حمایت شده، موظف به تطبیق طرح با وضعیت موجود برای حفظ درختان خواهند بود.

تدوین ضوابط توقف کاشت کنوکارپوس تا حد امکان و یا کاشت این گونه گیاهی به دور از تاسیسات زیربنایی و خارج از حریم شهری باشد که پس از هماهنگی های محیط زیست با مدیریت فضای سبز نیز در این جلسه تصویب شد.

گفتنی است، تسریع در تعیین تکلیف کارخانه های آسفالت غیر فعال و یا بدون قرارداد ، با بررسی های معاونت حقوقی سازمان منطقه آزاد کیش و اداره محیط زیست مصوب شد و در دستور کار قرار گرفت.

کارگران؛ چشم و چراغ جزیره

رحیم سرهنگی ضمن بازدید از شرایط شهرکارگری سحر،در نشستی صمیمانه با کارگران رسیدگی به امور این قشر را در دستور کار قرار داد. رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان، عصر دیروز شنبه ۱۵ مهربه همراه محسن نظرپور مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش و جمعی از مدیران سازمان با کارگران دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس این گزارش، بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از شهرک کارگری سحر،با هدف بررسی مسائل و مشکلات کاری و رفاهی کارگران انجام شده است. همچنین نشست صمیمانه ای در مسجد امام سجاد (ع)با محوریت موضوعاتی از  سازمان و شرکت های تابعه برگزار شد.

گفتنی است، دستور پوشش بیمه تکمیلی کارگران خدمات شهر همانند سایر کارمندان و نیروهای سازمان و شرکت های تابعه، مساعدت برای دریافت وام کم بهره ویژه کارگران و نیروهای زحمتکش خدمات شهری و پاکبان، تکمیل تجهیزات ورزشی مورد نیاز و بهسازی و زیبا سازی شهرک کارگری سحراز سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مطرح شد.

رضایت مردم، ملاک ارزیابی عملکرد شرکت عمران، آب و خدمات کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: ارتقاء رضایتمندی کیشوندان و سرمایه گذاران، افزایش مشارکت آنان در اجرای طرح های اجتماعی، فرهنگی، عمرانی و رفاهی را در حوزه اداره شهر در پی دارد.

رحیم سرهنگی به همراه سرپرست مدیریت فناوری، اطلاعات و ارتباطات صبح یکشنبه ۱۶ مهر از تمامی بخش های شرکت عمران، آب و خدمات کیش بازدید و از نزدیک ضمن بررسی نحوه خدمات رسانی به مردم ، با کارکنان این شرکت به گفت و گو پرداخت.  در پایان این بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با محسن نظر پور مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات و معاونان وی تشکیل جلسه داد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه با بیان این که یکی از مقوله های اصلی مورد نیاز برای اداره شهر، برنامه ریزی مناسب و بهینه و نیز شناخت و آگاهی از میزان رضایتمندی شهروندان از خدمات عمومی است؛ تاکید کرد: نظرسنجی عمومی یکی از راهکارهای تعیین میزان رضایتمندی و توفیق برنامه های شرکت عمران، آب و خدمات در ارایه خدمات مناسب و شایسته و جلب نظر کیشوندان و سرمایه -گذاران است.

رحیم سرهنگی بر لزوم تسریع در فرایند امور اداری سرمایه گذارها در چارچوب ضوابط و مقررات و رعایت استانداردها و نیز تعامل و همکاری و تعامل بین حوزه های مختلف و پرهیز از موازی کاری تاکید کرد و گفت: تکریم ارباب رجوع و فعال کردن دفتری تحت این عنوان و تعیین افرادی در شرکت عمران، آب و خدمات جهت پیگیری امور اداری سرمایه گذاران از ضروریات است.

وی ملاک ارزیابی عملکرد کارکنان را میزان رضایتمندی مردم از آنان و مبنای پرداخت پاداش عنوان و خاطر نشان کرد: سیستم پاداش دهی باید به گونه ای طراحی و اجرایی شود که باعث تشویق و ایجاد انگیزه در کارکنان شده و حداکثر بازدهی را به ارمغان بیاورد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خواستار ایجاد سامانه ای همچون سامانه ” سوت زنی” با رعایت حفظ شا‍ن مردم و گمنامی گزارش دهنده درجزیره کیش شد و تصریح کرد: با هرگونه فسادی در مجموعه سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه برخورد خواهیم کرد و خواهان یاری مردم در تحقق این مهم هستیم.

وی همچنین از ایجاد سامانه پیامکی ویژه کارکنان سازمان و شرکت های تابعه خبر داد و افزود : از طریق این سامانه پیامکی کارکنان سازمان می توانند ناهنجاری های محیط کار را گزارش دهند.

رحیم سرهنگی با اشاره به روند سخت و پیچیده جذب سرمایه گذار و ضرورت تفکیک روند رسیدگی به فرایند اداری طرح های بزرگ عمرانی از پروژه های کوچک افزود: انجام برخی از فرایندهای اداری در بستر الکترونیک ضمن کاهش هزینه ها و جلوگیری از اتلاف وقت می تواند ما را در کسب رضایتمندی سرمایه گذاران یاری کند.

وی با اشاره به لزوم توجه به طرح های توسعه محور و آینده نگر شهری تاکید کرد: تحقق توسعه و درآمد پایدار مستلزم ایجاد زیرساخت‌ها و نیز بهره برداری مفید از آنها با رعایت موضوعات زیست محیطی است.

رحیم سرهنگی با بیان این که تقویت و نوسازی حمل و نقل عمومی کیش در دستور کار قرار دارد؛ افزود: همانند بسیاری از کشورهای مطرح دنیا، در حوزه گسترش خودرو های برقی باید در کشور پیشتاز باشیم و بسترهای این مهم را از جمله ایحاد ایستگاه های شارژ خودرو برقی فراهم کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به تهیه و تدوین سند جامع ارتقاء کیفی سیما و منظر شهری کیش، از تشکیل کمیته برندینگ ویژه کیش در این زمینه خبر داد و گفت: با بکارگیری فن آوری های نوین و توجه به مقررات ملی ساختمان، در راستای تحقق مباحث زیبایی شناسی و وحدت بخش در سیما و منظر شهری به دنبال یک سیما و منظر شهری خاص کیش هستیم.

گفتنی است سند جامع ارتقاء کیفی سیما و منظر شهری کیش با بررسی و مطالعات محیطی و بر اساس اهداف بالادستی برنامه های دولت و مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی سال ۱۳۸۷ و دستورالعمل ماده ۱۶۹ قانون برنامه پنجم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی کشور، تهیه و تدوین و توسط شرکت عمران، آب و خدمات کیش اجرایی خواهد شد.

رحیم سرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که به دنبال حذف مالیات بر ارزش افزوده در کیش هستیم؛ گفت: با حذف مالیات بر ارزش افزوده شاهد افزایش رغبت سرمایه گذاری، کاهش سطح عمومی قیمتها و دلگرمی فعالان اقتصادی در کیش خواهیم بود.

همچنین مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش در این جلسه ضمن تشریح و گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه امور شهری گفت: درسایه تعامل خوب کارکنان این مجموعه، شاهد ارتقاء کیفی خدمات رسانی ودر نهایت رضایتمندی کیشوندان و سرمایه گذاران درحوزه های شهری و خدماتی خواهیم بود.