تلاش دولت سیزدهم برای محرومیت‌زدایی روستاهای سوادکوه

سوادکوه - استاندار مازندران با بیان اینکه نارسایی‌ها در شهرستان سوادکوه به ویژه در روستا‌ها پررنگ است، گفت: خدمات بزرگی در دولت سیزدهم برای سوادکوه انجام شد اما باید تلاش بیشتری برای محرومیت‌زدایی انجام شود.

به گزارش پیک شهر، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران در شانزدهمین سفر شهرستانی خود در شهرستان سوادکوه حضور یافت و با حضور در گلزار شهدای گمنام شهر زیراب برنامه‌های سفر خود را آغاز کرد.

استاندار مازندران با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، از پیگیری وضعیت گلزار شهدای گمنام شهر زیراب خبر داد.

سیدمحمود حسینی‌پور در آغاز این سفر با اشاره به شخصیت‌های بزرگ شهرستان سوادکوه، گفت: شهرستان سوادکوه از شهرستان‌های محروم و کم‌برخوردار مازندران است.

استاندار مازندران اظهار کرد: فقر در شهرستان سوادکوه به ویژه در روستا‌ها هنوز پررنگ است، هرچند خدمات بزرگی در دولت سیزدهم برای سوادکوه انجام شد اما باید تلاش بیشتری برای محرومیت‌زدایی انجام شود.

حسینی‌پور خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم توازنی در ارائه خدمات به شهرستان سوادکوه ایجاد شود.

صدور الکترونیکی پروانه ساختمان روستاها در مازندران

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نیز از صدور پروانه ساختمان روستاهای مازندران به صورت الکترونیک خبر داد.

علی‌اصغر احمدی مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراها استانداری مازندران بعدازظهر امروز در جمع مردم سوادکوه با یادآوری رونمایی ۳ نرم افزار مربوط به فعالیت‌های روستایی با حضور وزیر کشور، گفت: پروانه ساختمان روستاها به صورت الکترونیک صادر می‌شود که نیاز به حضور در دهیاری ندارد و ایمنی بالایی دارد و پیگیری فرایند توسط افراد از طریق سیستم قابل مشاهده و این سیستم یکپارچه است.

وی افزود: ادارات و نهادهای مرتبط در این سامانه پاسخگوی صدور مجوز هستند و ادارات و نهادها ظرف ۲ روز باید پاسخگو باشند و دهیار استعلام و به سیستم ارسال می‌کند و تا ۷۲ ساعت امکان صدور پروانه است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران بیان کرد: تعداد، مساحت و عایدات دهیاری‌ها در استان قابل کنترل است و امکان دخل، تصرف و جعل در پروانه‌ها وجود ندارد.

احمدی با بیان اینکه امروز می‌توانیم صدور و تحویل پروانه داشته باشیم که اجرایی شد، خاطرنشان کرد: بانک اطلاعات روستاهای استان توسط وزیر کشور و استاندار رونمایی شد و همه اطلاعات روستاها در آن درج می‌شود و سامانه سوم ما کمیسیون ماده ۹۹ است که در پروانه و کمیسیون مشابه می‌باشد ولی دخل و تصرفی در آن بیشتر است.

وی عنوان کرد: استقرار کمیسیون ماده ۹۹ در استانداری است و راه تصرف بسته می‌شود و نگاه صدور سلیقه‌ای اخذ وجه از بین می‌رود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران با اشاره به اینکه دهیاری‌های استان به سامانه دولت متصل است و تردد مردم به بخشداری و دهیاری را کاهش می‌دهد، گفت این سامانه پیگیری را هم تسهیل می‌کند و فضای بایگانی فیزیکی که هر ۱۰ سال باید منهدم شود به صورت الکترونیکی بایگانی می‌شود.