اخبار مدیریت شهری مشهد

شناسایی ۸۸۰ اصله درخت کهنسال در مشهد

مشهد - مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد از شناسایی ۸۸۰ اصله درخت کهنسال به منظور تیمار به‌زراعی آنها شامل انجام اقدامات تخصصی باغبانی برای نگهداری درختان خبر داد.

به گزارش پیک شهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حامد فیض‌الهی با اعلام این خبر اظهار کرد: درختان کهنسال، سرمایه‌های ارزشمند محیط زیست شهری بوده و علاوه بر افزایش زیبایی و طراوت خیابان‌ها، از مهم‌ترین عوامل در هویت بخشی به فضاهای شهری هستند.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ و نگهداری از این میراث طبیعی ارزشمند، افزود: از سال ۱۳۹۹ پروژه ساماندهی درختان کهنسال آغاز شده و در همین راستا اداره جنگلداری شهری سازمان پارک‌ها و فضای سبز پس از شناسایی و آماربرداری از درختان کهنسال موجود در سطح شهر مشهد، اقدام به نصب تابلوی معرفی درخت بر روی تنه آنها کرده است.

مدیرکل بهبود محیط زیست شهری مشهد با بیان اینکه تاکنون ۸۸۰ اصله درخت کهنسال در سطح شهر شناسایی شده که غالبا در مناطق مرکزی شهر شامل مناطق یک و هشت قرار دارند، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای احیا، حفظ و نگهداری این درختان، امری تخصصی است و بدین منظور عملیات و تیمارهای تغذیه‌ای و به‌زراعی ویژه‌ای شامل ترمیم تشتک، اصلاح طوقه و توسعه فضای آبخور، آبیاری و کوددهی در نظر گرفته شده که به طور مستمر در حال انجام است.

فیض‌الهی با تاکید بر لزوم عزم همگانی برای حفظ این میراث ارزشمند، از شهروندان خواست تا شهرداری را در این امر یاری کرده و در صورت مشاهده عوامل آسیب‌رسان به فضای سبز، با اعلام به سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری مشهد به کمک فضای سبز شهری بشتابند.

هوشمند سازی تمامی درخواست‌های تاکسیرانان از طریق سامانه جامع تاکسیرانی

سرپرست سازمان مدیریت و نظارت برتاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: تمامی درخواست‌های تاکسیرانان به‌صورت کاملاً الکترونیک و هوشمند از طریق سامانه جامع تاکسیرانی قابل ثبت و پیگیری است.

اکبر فلاح در جلسه توجیهی کارگران صدور پروانه تاکسیرانی و کاربران سامانه جامع تاکسیرانی با تأکید به بهبود هرچه بیشتر فرآیندهای خدمت‌رسانی به تاکسیرانان خدوم افزود: کارگزاران در خط اول خدمت‌رسانی به تاکسیرانان عزیز هستند و باید تمام توان و ظرفیت خود را جهت خدمت‌رسانی از طریق سامانه جامع تاکسیرانی به‌کارگیرند.

وی اضافه کرد : چابک سازی فرآیندها، کاهش زمان صدور پروانه تاکسیرانی، صرفه‌جویی در وقت تاکسیرانان، کاهش رفت‌وآمدهای غیرضروری از ظرفیت‌های سامانه جامع است و اولویت اصلی تمام کارگزاران باید بهبود فرآیندها و نگاه ویژه به کاهش مشکلات احتمالی تاکسیرانان دراین حوزه باشد.

فلاح همچنین با اشاره به چالش‌ها و کاستی‌های موجود گفت: همه توان ما در جهت رفع این کاستی‌ها و برطرف کردن موانع موجود خواهد بود تا خدمت‌رسانی به تاکسیرانان خدوم به بهترین شکل انجام شود.

المپیاد ورزشی ساحلی برای اولین بار در مشهد برگزار شد

معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: برای اولین بار المپیاد ورزشی ساحلی در شهر مشهد برگزار شد.

سید حسین غیاثی با بیان این خبر اظهار کرد: المپیاد ورزشی ساحلی با هشت رشته ساحلی برای اولین بار در شهر مشهد برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مسابقات و در رشته های ورزشی، ماهیگیری خانوادگی ۲۰۰ نفر به صورت خانوادگی و ۶۸۲ نفر به صورت فردی، مسابقات کیستینگ ۳۷ نفر، کارپ ۲۰۰ نفر، هندبال ساحلی ۵۰ نفر، پنجچاک سیلات ۲۲ نفر، کبدی ساحلی ۲۲۰ نفر، والیبال ساحلی ۱۰۰ نفر و فوتبال ساحلی ۲۱۰ نفر شرکت کردند که مسابقات فوتبال ساحلی همچنان در حال برگزاری است.

معاون سلامت و تربیت بدنی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد همچنین افزود: اختتامیه این المپیاد ورزشی هفته آینده برگزار خواهد شد.

۶۰ اثر به دبیرخانه جشنواره سیمرغ ارسال شده است

رئیس اداره فرهنگ میزبانی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: تاکنون ۶۰ اثر هنری به دبیرخانه جشنواره «سیمرغ» ارسال شده است.

سلمان آل حسن در نشست تخصصی نقش عروسک در اشاعه فرهنگ مبتنی بر شخصیت شاهنامه اظهار کرد: یکی از مهمترین مباحث در جهان امروز این است که بتوانیم از طریق قهرمانان هر جامعه برای کودکان و نوجوانان الگوسازی کنیم، که متاسفانه در این رابطه عملکرد جهان غرب از ما بهتر بوده و توانستند انواع الگوها و قهرمانان موهومی و خیالی خود را از شخصیت های انسانی گرفته تا حیوانات به تصویر بکشند.

وی با اشاره به اینکه ما با توجه به داشتن کهن الگوهای بسیار، از این ابزار قدرتمند فرهنگساز غافل شده ایم ادامه داد: در کشور ما شخصیت های ارزشمند و واقعی بسیاری وجود دارد و ما همگی را کنار گذاشته ایم در حالیکه می‌توانیم برای الگوسازی نسل کودک و نوجوان از شخصیت های اسطوره ای کشور خودمان استفاده کنیم.

آل حسن خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز شدیدی که در بازار و جامعه در حوزه تولید عروسک هایی با شخصیت ایرانی وجود دارد، جشنواره عروسکی سیمرغ را برگزار کردیم و این جشنواره در خصوص دو موضوع عروسک به عنوان ابزار و شاهنامه به عنوان منبع قوی برای محتوا مد نظر قرار گرفته است.

رئیس اداره فرهنگ میزبانی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص کارکرد جشنواره سیمرغ افزود: ما در این جشنواره در دو حوزه طراحی و ساخت عروسک ورود پیدا کردیم و از هنرمندان خواستیم تا عروسک های بازی برای کودکان و عروسک های نمایشی برای اجرا تئاتر را طراحی کنند.

وی تصریح کرد: ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره سیمرغ تا ۱۹ آبان‌ماه تمدید شده وهنرمندان فرصت دارند تا آثار خود را ارسال کنند و تا کنون ۶۰ اثر فاخر به دبیرخانه جشنواره ارسال گردیده و اختتامیه این جشنواره دو آذرماه با حضور اساتید عروسک سازی و هنرمندان برگزار خواهد شد.